Bikbok + Costume

En sak jag fyndade på rean, kofta från bikbok, kollektion bikbok ,costume. Den känns riktigt fab.Kostat 600 nu 300. 

I´m Going In

Idag ska jag till stan - mellandagsrean , kötta kötta kötta. Nej men det borde vara ganska lugnt nu eftersom jag är ganska sent ute. Oftast hittar jag mest skit på rean men i år så ska jag fan mig göra ett riktigt fynd haha. Egentligen borde man ju passa på att kolla på de lite dyrare "kjedjorna"  istället för att handla på de billiga kjedjorna so  det ändå alltid är billigt på. Äsch vi får se om jag hittar något, bara det är fint så är jag nöjd! :) 
 
Igår spenderades dagen och kvällen på Yasuragi Hasseludden, det var väldigt avkopplande och härligt vilket behövdes, dit vill jag åka fler gånger. 

Ice Cream Is In The Making

Har fått en glassmaskin , just nu tillverkar jag en hallon passionsfrukt glass , hoppas det blir gott!!!


Ba hänger.

Har varit dålig på att skriva men det har varit så mycket eller jag har varit så lat nu under juletid, men inte längre! Imorgon blir det tidig morgon för träning! Snacka om att jag har mått dåligt efter all denna julmat- nej jag menar inte ångest för att jag åt för mycket, det ska man men för att jag åt för mycket så att det inte är lika gott med mat längre haha. Fast nu ska jag inte överdriva, jag tycker att de ska bli riktigt mumsigt med kalkonmiddag imorgon, mmmm. Nej hörrni nu ska jag dra mig neråt för att kolla lite dexter - läääskigt(tycker jag dåra), tur att Simba sover hos mig. Hihi puss vänner. 

Trött tjej säger hej. 

New York City Baby


Jag tänker vara lika fabulous som Carrie Bradshaw, watch out New York im coming for ya. 
 
 
Bilder ; WEHEARTIT, plus enstaka sofissnapshots + saniaclaus.chic.se

LOV

Första dagen på jullovet-skönt. Det blev sent igår så jag sov verkligen ut idag , sen drogs det iväg till gymmet! (Biff jag är) Fixade lite bra lunch när jag kom hem sen , som en taco/ burrito med kyckling och unnade mig en läsk, världen bästa läsk- Mountain Dew. Snacka om att jag saknar Amerika nu haha, tur att jag kan dricka deras läsk iaf ;) Nej men tänkte ju faktiskt åka in till stan och fixa lite julklappar men NEJ jag orkar inte, tänk hur mycket folk det är där nu - orkar inte ens tänka på det haha.  HIttade en jultomtens paket nu också ! Har ju inte önskat mig något så trodde inte att det skulle finnas något där till mig men joo säcken var ganska full , så ja spännande! 

Julklappsstress!

Första gången jag inte har klar en endaste julklapp och de är typ 2 dagar kvar till jul. Om jag hade haft lite mer tid hade jag velat köpa något riktigt satsigt men nu får det bli det bästa jag kommer på inom den korta OCH den ganska lilla summan pengar jag har. Men tror ändå att jag har lite bra ideer nu så då är det bara att handla allt , var i vällingby en kortis efter skolan (som nu är slut, weehoooo!) men fick inte ihop mycket så imorgon bär det av till stan eller bromma blocks. Snacka om att det kommer vara mycket folk, idag när jag köpte en bok på Klackenbergs så hamnade jag längst bak i lokalen när jag skulle ställa mig i kön. Nej man måste ha tålamod, näste år tänker jag vara i ute i god tid när det julklappshandel! :) 
Tumblr_mezdt363vo1qdxwa9o1_500_large
Vad har ni önskat er i julklapp då??? Jag har inte önskat mig något för jag har inte hunnit tänka på nått men annars hade det nog varit en lång lista haha :) 

Who's Bad?

I Knoow! dåligt uppdatering! men det är en såndär vecka , buhu :( imorgon ! DÅ.

Divine Calm

Ännu en måndag. Kul. Nej men på riktigt så borde det vara olagligt att börja 08.00 på en måndag eller vilken skoldag som helst, kommer inte ihåg den sensate gången jag kom i tid till 08 lektion. Slutade hyfsat tidigt iaf och nu borde jag väl kötta kemi men är så förbaskat trött , men jag ska jag ska. Får nog göra mig lite te och ta en macka , kaanske ta en tupplur höhö. Förresten är det bara jag eller smälter snön? 


 
Jag idag. Lite Indie girl typ. 

Try It, Love It.

I veckan var jag på ett shoppingevent och då fick man en liten goodiebag med lite blandade produkter. Jag testade nyss Weledas nya bodylotion i smaken granatäpple och den var underbar! Luktade så otroligt gott. Weleda gör hudvårdsprodukter och läkemedel , alla produkter är naturliga och ekologiska och produkterna ska hjälpa till och bevara kroppens balans istället för massa kemikalier som man blir beroende av. Vilket fall som helst så gillade jag verkligen den här bodylotionen i granatäpple, nu framöver ska jag nog spana in deras produkter lite oftare! :)

Chocolate Fudge

Har gjort Fudge , såå gott !


Bruno

Kollar på komedin Bruno, den är så jävla sjuk och rolig, men man måste ha ett stort sinne. Det är som en dokumentär och människorna runt omkring tror att han är helt seriös. Även fast det är en komedi skulle jag ändå säga att den är väldigt djup, den visar hur folk är så grymma och dumma i huvudet rent ut sagt. Det är meningen att man ska tycka Bruno är helt sjuk men människorna runt omkring är värre. Aja om ni ska se den gör er beredda , jag gillar den ändå!:)


Klockrent

Så jävla sant. Jag tycker det är så otroligt töntigt att lägga ut bilder som inte ens är fina eller bara ganska meningslösa bara för att lägga ut en bild. Men visst jag gör säkert samma sak utan att veta om det haha, fast egobilder lägger jag nästan aldrig ut! Vilket vissa aaaallltid gör, några som baaara gör det. Typ "ja det är sol ute!" så är dte en bild på en själv som sitter inomhus och ler..don't get it. Haha men instagram är ju awsome man får ju chansen att skryta lite ;)
 

Fjuu

Igår var nog den stressigaste dagen på länge! Gick skolan till 4 och klockan 6 skulle jag på en 18-årsmiddag/fest för min Emelie och jag skule ge en scrapbook men massa bilder på oss o.s.v men fick inte bilderna förens på torsdagkväll (pappas fel) så jag skulle hinna göra en bok , duscha , fixa mig på drygt en och en halv timme - omöjligt. Jag gick hem på min lunchrast och började med boken och hann en bra bit , sprang tillbaka till skolan utan att ha hunnit äta lunch haha. När skolan sluta blev det stress stress men hann klart iaf! Var så uppe i varv så skakade typ i en timme efter allt var fixat plus att jag inte ätit något typ. Ja det jag försöker säga med det här är att skolan tar upp alldeles för mycket tid -.- 
 
Aja idag ska jag skriva klart min geografi men först får det bli lite HIMYM , wish me luck! Puss

 

Lucia

Idag var jag i skolan 6.30, eller ja jag skulle vara där då men blev väl en kvart sen höhö. Är nämligen med i kören och det var genrep så man var ju lite smått trött och fortfarande är. Nu sitter jag hemma och skriver mitt geografi arbete. Det är jobbigt men blir faktiskt väldigt inspirerad av den här uppgiften och tycker det är väldigt intressant. Handlar om hur det är så många som svälter idag och vad vi ska göra åt det, jag har lagt en fokus på Afrika och gjort en hel del research och framförallt kollat på "Why Poverty" på svt play, rekommenderar det programmet- men är man lika känslig som jag finns det en stor chans att du gråter haha. 
 
Men tillbaka till Lucia, det är ju väldigt mysigt och ikväll ska jag på min väns lucia konsert med Mammsen så det blir nog jättemysigt det. Ska försöka fortsätta med uppgiften och lyssna på skön musik- Emelie Sandé, underbart.
Lucia i år och förra året i vår skola.

New In: Concealer

Bästa concealern på länge , och är ändå värd de 280 kronorna. 3 olika paletter som täcker olika områden , en perfekt kombo.


Just Like The Movies.

Glömde lägga ut bilder igår, sorry! Men nu får ni , PUss!
 
 

Ute på hal is

Hej! Måndag, jobbigt men har varit en bra dag ändå. Om nån timme ska jag åka iväg med vännerna och åka med skridskor i kungträdgården, lääskigt. Ska klä på mig riktigt varmt nu, vill inte frysa! Men det blir nog mys ! eller kaos.. haha. Har inte hunnit plugga mycket nu men har gjort klart engelska läxan iallafall plus bokat hotell i göteborg till sommaren, ska nämligen till Way out West, woop woop! Haha galet att prata om sommarplaner när det är vinter.. Snart måste man julklappsshoppa också! Får bli imorgon. Bye! Kanske lägger ut bilder sen när jag är ute på hal is , so check in. Kramar!
 
 
 

O.N.I.F.C.

Wiz nya album är här , yesss. Kan ju inte annat än älska omslaget. 

New Years Eve , What to Wear

Snart nyår- känner lite smått panik inför det men tänkte fokusera på det jag känner mig ganska trygg i - Nyårsklänningen/kläderna. Det måste glittra , så är det ba och det får vara hur överdrivet som helst. Det handlar inte om att vara trendig och fashion utan att vara 100 % festklädd och redo förnyår så ha kul med det! Sen om man ska på en släktmiddag kanske det inte känns helt rätt men ska du på en nyårsfest tycker jag du ska gå in hårt på temat. Har spanat in lite nyårsklänningar skor o.s.v som ligger på rimliga priser och jag själv inte skulle tacka nej till, hoppas ni gillar det!
Första klänningen från Vila sedan de andra två från Nelly , så snygga!
Klänningar från topshop och accesoarer från Asos.

 
 
 
 

Storm

Asså shiiet vilket väder det har varit idag! Skolan borde varit inställd, för mig är det lugnt som kan gå hem på 10 min  men för alla andra som tar tuben är det ju en evighet innan de kommer hem. Men ska säga er att det var inte lätt att gå hem heller, snubbla sig fram snö enda upp till knäna och när jag kommer fram till ytterdörren så är det igensnöat och jag måste stå och skotta, jippie. Haha men nu myser jag här hemma , har fått en del vettigt gjort men belönar mig med lite SATC just nu. Snart ska jag njuta av lite läsning, i kemiboken.. Sedan är det ju glee 20.00 , älska. En riktigt slapponsdag blir det idag minus vandrandet i snöovädret. 
 
Några av mina senaste insta-updates. 1 och 3 är fint julpynt och den tredje bilden är mycket fina verk gjorda av mig(stolt) och bild två är min bodyshop adventsklander som jag är mycket förtjust i. Hittills har jag fått schampo, fil,borste, kropps/spa olja och en fotkräm men den funderar jag på att byta. Då vet ni då också, puss hej! 

Walking Dead

Gaah helt sjukt hur trött jag är, somnade vid fyra tiden och tror inte jag har vaknat än. Imorgon är det sovmorgon så ska försöka sova ut ordentligt, men tror inte det spelar sådan stor roll för det är det här jäkla mörket som gör det. På dagarna känns det som natt , allt är helt twisted in my mind haha. Ska försöka vakna nu och tagga till träningen, weehooo. Kännde ni att ni fått lite intressant läsning nu? Ha, tänkte det väl. Natti!
Igår natt :) hihi

Skrivande.

Jag gillar att skriva. Har mycket att lära och har därför valt skrivande som induviduella val. Det är jobbigt men tror ändå att jag lärt mig en del. Nyligen arbetade vi med en notis från Mitti Östermalm och vi skulle basera den till att skriva en dikt. I brist av att inte ha något att skriva om just nu tänkte jag att ni kunde få läsa den. Puss!
 
Notis:  ”Rosendalsvägen. Onsdag den 5 maj. Klockan 19.45: Bilinbrott. En 55 årig man upptäcker att någon krossat en ruta på hans bil som står parkerad på en parkeringsplats. Inbrottstjuven har sedan stulit en laptop, en datorväska, ett usb minne och en digital kamera.”
 
 

Ett annat perspektiv

 

Du är en bil, ett föremål. Jag är en människa, ett liv.

 

Du krossar mig med din grymhet och lämnar mig tom. Du tar mina minnen, mina tankar, det som är jag. Du lämnar mig ihålig med mitt hjärta kvar. Men vad gör ett liv, utan ens tankar? Ett stulet minne som aldrig kommer tillbaka. Jag lämnas kvar stum och ser mitt blod rinna ut på gatan.

 

Du är en människa, ett liv. Jag är en bil, ett föremål.        


Hey Pretty Face

Hej. Måndag - jobbigt men snart är det helg igen ;) Nu ska jag mysa med älsklingen , min katt asså. Puss

Fabulous

Detalj från idag, har min nya tröja från HM , supermysig och glamourös haha ;)


New In: Black With a Twist

Svarta jeansen har jag skrivit om förut, hur de är så lättmatchade och ett väldigt bra bas plagg i garderoben. Men lite tråkiga är det ju? Så nu har jag köpt mig dem svarta jeansen men med en liten twist, i krokodilmönster. Jag gillart, just nu är det mycket mönstrade jeans på marknaden och även om mönster inte riktigt är för mig så ska jag säga att jag diggar det verkligen. Dessa är från HM och kostar 299 kr. 

RSS 2.0