Lady In Red



Älskar denna top från H&M trend, känner mig som en liten kärleksballerina när jag har den! Fick massa fina komplimanger! Då blir jag glader :D
 
 

Lady In Red, Details



Detaljer från dagens outfit, Topp-HM, Skor- Tom Sperry

Choklad

Som ni kanske vet / eller inte så har jag blivit väldigt hälsoinriktad nu på senaste och tränar så ofta jag kan och försöker att inte småäta 24/7. Det går väldigt väldigt bra förutom en enstaka sak- min kärlek till choklad. Jag har verkligen börjat älska choklad nu på senaste tiden och det är helt sjukt hur lycklig man blir av att äta det. Det är ju så att endorfiner typ släpps lös i kroppen när man äter choklad vilket gör att man blir glad, och det är ju underbart. fast jag vet inte om de är endorfinerna som gör mig lycklig eller om det kanske bara är att de är så j*vla gott ;) Jag kan tänka mig att de flesta som läser den här bloggen gillar choklad, eller har jag fel? Vilket fall som helst så sägs det ju att mörk choklad är ganska nyttigt, inte att jag bryr mig men det är ju ett plus haha. Har käkat mörk choklad med kokos vilket är gott för att det blir ganska sött! Här har ni lite dreggel bilder!





Fit For Fight

Nu ska jag iväg och träna med Evelynne, det blir dubbelpass idag eftersom vi har haft idrott och hade intervall träning-så vi är redan ganska slut, men vi ska kämpa! Har tränat varje dag nu i veckan och det känns braa . Ett intressant inlägg lovas senare! ;)


BB what?

BB krämer har helt plöstligt tagit över i makeup branschen och i varje tidning jag slår upp så är det reklam för olika BB krämer eller olika tester, men jag hade noll koll på vad det var! Nu har jag dock äntligen tagit reda på det för några veckor sedan och tycker att det verkar vara en väldigt finurlig produkt som jag planerar att köpa när min foundation tagit slut. Nu tänkte jag uppdatera för er vad detta är för en sorts produkt, som säkert alla ni redan vet men det kanske blir ett intressant inlägg ändå ? ;) 
Till och börja med så står BB för Blemish Balm, Blemish Base , Beauty Balm o.s.v , alltså en hel del betydelser men alla går ut på att få en jämn fin hy. Det smarta med produkten är att du får 5 produkter i 1, BB krämen;
  1. Återfuktar
  2. Jämnar ut din hudton
  3. Har SPF
  4. Korregerar
  5. Ger lyster
Sedan har det kommit nyare verasioner nu med 8 produkter i 1 men en sak i taget tack. Jag tänker definitivt köpa en BB kräm eftersom det känns som om det inte är lika tungt som en foundation - och jag vill gärna sänka på mitt sminkanvändande och detta kan vara en bra början. Det man bör tänka på innan man köper produkten är att den antagligen inte alls är lika täckade som en foundation om man känner att man har mycket skavanker som man vill täcka. 

Bild tagen från eleven.se

Svenska Hollywoodfruar

Kollade precis klart på senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar, vilket jag måste säga är ett väldigt underhållande program. Har inte riktigt fått en uppfattning av nya frun , men hon verkar ganska cool/normal om man bortser från att hon shar haffat en 80 år gammal gubbe som hon nu ska ha barn med. Maria Montozami är alltid lika underbart flummig och jag gillar Isabelle, det är ändå skönt med någon som säger vad hon tycker och hon har jättesnygga kläder. Gunilla skrämmer mig, ärligt talat- hon är läskig. Tycker så synd om dottern och det känns inte alls bra att växa upp i den miljön som hon gör nu. Självklart förvrängs kanske mycket i en tv-show men av att tolka från programmet så tror jag att Gunilla har någon hjärnskada av nått slag, och detta säger jag inte för att vara elak! Utan för att jag typ blir orolig. Men det är en komediserie nästan så ska försöka att inte ta det så seriöst!;) Vad tycker ni om programmet?? 
Bild tagen från Isabela Adrians blogg

Me on Instagram

Är lite smått beroende , men har lugnat ner mig nu. Vissa lägger ju verkligen upp bilder konstant , vilket är kul men också galet. De flesta har Instagram och håller sig ofta bara uppdaterade där, jag kollar i varje fall nästan aldrig Facebook. Nu för tiden när man lägger ut något på Facebook får man faktiskt inte alls lika många likes som man skulle ha fått innan instagram. Håller ni med mig?


Dagens Outfit

Idag kände jag för att vara lite höstmysig! Därför hade jag en stor stickad tröja från Divide(HM) som är ganska ny. För göra looken lite festligare hade jag under koftan en mycket transparent top med borderade pärlor på som är min Mors gamla tröja som hon köpte på NK när hon var ung. Sedan hade jag vanliga svarta jeans från dead denim, (jättebra jeans om ni vill ha super tight!) och tunn silverring. Check it out!
Jag kan meddela att hösten är här for real!
 

Lycka!!!!

Jag har pratat om att jag behöver en ny laptop ett tag nu men inte tagit tag i det och inte vetat om de är värt att lägga pengar på. Har ändå kollat runt lite på internet efter något som verkar intressant, på skoj skull.Jag vet att jag vill ha en vit laptop(töntig som jag är) , och Sony hade en som jag gillade.. Men sen har vi ju inte riktigt vetat vad vi ska köpa. Meeeeen nu när jag kom hem så står ett stort paket på mitt golv :oo och gissa vad de är?? ... Den vita sonyn!!!!!:D så himla överraskad så jag är jättejätteglad nu :))) taaack !! :)<3

 

 


Tips på mode/klädes appar

Är ni som jag och gillar att leka med alla dussin mobilappar när du har tråkigt, eller konstant. Antagligen är ni det. Galet hur tekniken har tagit över våra liv, eller vad tycker ni? Ganska sorgligt egentligen.. men nu ska jag inte prata om det negativa utan jag ska tipsa om lite mode/klädes appar! Till och börja med har jag appar till de olika budget kedjor som vi alla älskar, bland annat H&M och Zara. I dessa appar hittar du olika kollektioner och senaste plagg! Och i H&Ms och Bikboks app får du också olika erbjudanden, t.ex. köp 3 betala för 2. Sedan har jag två mode-appar ; Trendstop och Style. Trendstop har de senaste nyheterna när det gäller olika modesamarbeten eller nya affärer som ska öppnas o.s.v , sedan skriver de också om de senaste trenderna (enligt dem) så att du alltid kan hålla dig uppdaterad. I Style appen får du se alla senaste modevisningar både i foto och video form och du får också se olika outfits och celebs från olika fester / event , t.ex. filmpremiärer. Style är min favvoapp! Nu kan ni surfa iväg! Vi hörs <33

! 

 


Vera Wang

Bridal Collection , Spring 2012 - mina två favvoriter. Vilken tycker ni är finast?

Gaaalet

Äntligen får jag sätta mig ner och andas ut! Helt sjukt att man inte har någon kontroll på läget alls ibland! Nämligen så att jag tydligen tappade bort min mobil dag.. Jag förstår att man tappar bort en penna eller skåp-nyckel ibland, men att tappa bort mobilen det är bara en sådan grej som inte händer mig! Och om jag skulle tappa den så skulle jag i vanliga fall komma på direkt att den är borta,men så var det inte idag. I morse stressa jag galet eftersom vi börjar 8.00 (vilket btw suger) , jag kommer ihåg att jag la ner min mobil i väskan men att jag höll på att glömma den. Sedan under skoldagen kände jag aldrig något behov att ta fram mobilen så jag lämna den i väskan .. trodde jag iaf -.- Men sen påvägen hem så hittade jag inte den (:O:O) så jag gick tillbaka till skolan för att dubbelkolla i mitt skåp, inte där. Så jag antog att jag inte la ner mobilen i väskan i morse , att jag skulle ha tappat bort den i skolan fanns inte på kartan- för jag hade ju aldrig använt den liksom. Men sen kom jag hem och ingen mobil finns i syne- jag ringer. Kansliet i skolan svarar " Hej , den här mobilen har blivit upphittad på blackebergs gymnasium , bla bla... " Sen gick min änglar Emma och Lisa och hämtade den åt mig eftersom att jag är hemma, så nu är allt under kontroll! Men helt sjukt att jag tappa bort utan att ens veta det, kan fortfarande inte komma på när jag skulle ha tagit fram mobilen... Haha Aja så är det ibland! Jag känner otrolig lycka över att jag har lösen på mobilen kan jag ju säga! ;) Men den som hittade den fick säkert se min fina Justin Bieber bakgrundsbild hihi. Nu ska jag slappa lite och sen blir det träning med Lisa! Slänger in något mer blogg inlägg snart! :)
 

Magic Mike

Bara måste gå på bio i veckan och kolla på Magic Mike! Verkar ju bara så bra! Det är bra att det för en gångs skull är männen som är sexobjekt. Och dessa män är ju sååå snygga! 
 

Bloggvärlden..

.. vet jag inte mycket om, men jag vet att min galna vän driver denna pärla--> http://iamriham.blogg.se
Om ni gillar roliga , privata bloggar , läs den!
 
Mycket som diskuteras..

New in

Top från Hm trend, köptes förra veckan


Sommar Lördag, del 2

Efter triathlonet så strosade vi omkring i gamla stan, snacka om att stockholm är vackert! En underbar sommarstad. Förut när jag var yngre undrade jag alltid varför turister besökta Sverige, Stockholm- för det var väl inget speciellt med min hemstad? Nu fattar jag varför, det är bara så fint, speciellt vid de gamla områderna vid slottet och alltihop  - JA, jag tänker börja turista mer i hemstaden! Haha 
 
 
Försökte ta en fin outfit-bild, inte så lätt ska jag säge er. Kände iallafall för att vara väldigt somrig, så har min broder aktiga kjol som köptes i L.A och jag har ej koll på märket ;) Jeans-skjorta från Gina, Vita låga Converse och fendin. 
Var har de där borta köpt sin goda glass??:O
Här, glassbaren. Jättepoppis dit många turister går men de har också jättegod glass och många smaker. De sitter och gör våfflorna där så man känner lukten av nygjorde våfflor över hela järntorget. Sedan har de gammaldags dansk glass som är med grädde och sylt på toppen ..
Det ska jag nu köpa mig haha, där slank 70 spänn ur Mamis plånbok 
Hur äter man en sån stor glass?? Hahah så puckat min- men jag ser typ alltid besvärad ut när jag äter har jag märkt :S
Min fina kjol. Hejdå på er!
 

Sommar Lördag, del 1

Vilken underbar dag vi fick! Undra om de här blir våran sista sommardag.. vad tror ni? Isåfall fick jag ett bra avslut på sommaren. Startade dagen med att bara lägga mig i solen ett tag med bra bok och god (dock onyttig) frukost. Efter lunch bar jag och päronen iväg till stan för att kolla på triathlonet som sändes på svt tror jag, om ni kollade kanske ni såg mig? ;) Var nämligen massa filmkameror där jag stod och heja, haha.  Så det var mycket folk i stan, alla höll sig till vid slottet eller nybrokajen där det startade med simningen. 
Tyvärr gick det inte så bra för svenskarna som var med, men ingen av de 3 kom sist iaf! Det var en britt som vann och han låg med ganska stort försprång under sista delen(löpningen) till och med. Och juste! Den ena svensken som var med att tävla kände jag verkligen igen! Som om jag typ hade träffat honom, eller att han måste ha liknat någon jag träffat. Kan dock inte komma på vem, men känner nån som liknade den idrottaren! Jättefrustrerande haha. Så ja det var början på min dag! Här har ni några bilder från tävlingen, och snart får ni ett inlägg till- del 2. ;)))
Vinnaren springer i mål ;) och detta ska vara en modeblogg, snacka om att jag inte håller mig till temat ;)
 
 

Gördeln

Om jag säger gördel, vad tänker ni på då? Vissa kanske inte ens vet vad det är för något medan andra tänker på tant underkläder som håller in fett. Nu förtiden är det mest äldre som bär gördel, inga snygga unga tjejer som jag känner bär en gördel iaf. Kan ju säga att synen på gördel har förändrats en hel del när bh och trosor blev mer och mer vanligt och sexigare. Men jag ska säga er att gördeln var riktigt jävla sexigt på sin tid(50-60-talet). Kollar nämligen på tv-serien Pan Am som handlar om ett gäng snygga flygvärdinnor och utspelar sig på 50-60-talet. I det senaste avsnittet sprang de omkring i sina gördlar och gjorde sig i ordning och jag blev helt kär i hela looken. De hade röda läppar och läckra håruppsättningar, pumps och sedan den vita spets gördeln. Blev jätteinspererad och tyckte det var så coolt. Kollade upp lita gamla bilder och hittade massa fina kvinnor i deras gödlar och jag tror verkligen att gördeln kommer bli populär igen både bland unga och gamla eftersom vi inspireras så av de gamla tiderna. Det har redan blivit lite mer populärt med gördel och det franska underklädesmärket Scandale har gjort ett sammarbete med Twilfit där mycket ser 50tals inspererat ut. Här ni några bilder! :)
 
Ur twilfits nya kollektion
Snygg va?
 
 
 

Peplum

I vår lades peplum toppen till i trendportföljen och dem söta topparna med markerad midja blev otroligt populära. Själv hittade jag aldrig en peplum topp som jag fastnade för plus att de kändes lite tråkigt att alla bar dem. Men nu har jag fallit för den inte så nya trenden och köpt mig en peplum top i klarrött. Den kommer bli perfekt nu i höst för peplum trenden ligger kvar i trendportföljen nu i höst med. Det kommer fler och fler olika peplum modeller, både klänningar och jackor finns nu att köpa med den häftiga markerade midjan, så slå till vetja!
Alla dessa plagg hittar du på H&M!

Svarta jeansen

Nu börjar man ana att hösten är här, det känns tråkigt men också mysigt. Det får bli massa mys med filtar och varm choklad. Jag ska helt enkelt njuta av att det är för kallt för att vara ute. Men det bästa med hösten är ju faktiskt att kläderna/modet , härliga koftor, halsdukar och underbara bärfärger. Något jag är säker på är att de svarta högmidjade jeansen kommer bäras en hel del. De är så enkelt att matcha och det krävs inte mycket för att se lite trendig ut. Tänk .. vad skulle vi göra utan de svarta jeansen som vi alla bär konstant just nu? Mode har aldrig varit enklare på hösten. 
 
Såhär vill jag bära mina jeans i år!
Svarta jeans och snygg vit t-shirt , simsalabim... du är trendig! Sedan är väskan och skorna bara vackra skapelser som gör allt ännu bättre. Kommer drömma om LV väskan inatt haha. 
Dessa jeans fyndar du på cubus just nu! Och passa på att dra till gina om du har vägarna förbi och köp spetsbh:n, den ska jag köpa mig! Funkar jättebra under transparenta toppar eller om du vill va lite vågad och bära den till ett par högmidjade jeans och en kavaj eller kofta! Puss på er! :)
 
 

Sommaren kom och hälsade på

Tummen upp till denna bok👍


Hej!

Kom för ett tag sen hem från skolan och är helt slut. Har gått i skolan 2 dagar och det känns redan-.- Men får passa på att njuta av de två läxor vi har .. Imorgon är det fredag iaf!:) Nu ska jag slappa framför tvn ett tag, blev helt slut av det där copertestet idag haha.
Slänger in en dagen outfit bild! Klänningen-Zara, Boots-gamla , jacka-diesel plus lite ringar på de;)

 


Hur ska man se ut?

Kollat igenom lita gamla bilder från förra året eller kanske till och med är ifrån i år? Vilket fall så hittade jag några inte så snygga bilder på mig när jag klippte väldigt kort för ett tag då jag klippte mig andra gången och några bilder på mig som långhårig.. Jag kan inte bestämma vad som passar mig bäst! Stora problem haha. Just nu håller jag på att spara ut iaf så nu är det lite såhär mellanlångt hår som bara är ivägen men mitt hår växer så jäkla snabbt så snart är det långt som dem gamla tiderna. Men kankse är jag snyggare i kort... vad tycker ni? 
Första gången jag klippte kort
Andra gången, gör dock jättekonstiga miner här hehe
Sist: Långt hår , haha dålig wecam bild - hade köpt en jättebra glansspray ;)
 

Details of the day

Det märks att man snart måste övergå till jeans , men vill verkligen inte!-.- Hade iaf shorts idag men fick bära det med en stoor tjockiströja. Och favvoväskan plus skorna var på. Satsar nog på kort imorgon med men sen får jag nog ge upp :( vi hörs senare!

Lite random bilder, jag vet ;)


Dags att vakna

Har nyss varit ute och joggat med R och det märks att jag har varit riktigt jäkla lat i sommar :( Men kände mig jätteduktig och det var skönt att komma igång med träningen. På torsdag är det copertest på idrotten så håll tummarna för mig. Tycker det är jättedåligt att man har det första idrottslektionen , jag menar vem tränar på sommarlovet? Aja jag överlever nog! Ska slappa framför tv:n nu och sedan ska jag försöka lägga mig tidigt, men har vänt på dygnet så vi får se hur det går. Så godnatt mina vänner! :)
Bild från A:s landställe , underbara sommarkvällar saknar jag. Det är redan svinkallt ute på kvällen nu tyvärr:(
 
 

Första Skoldagen

Hej! Hade min första skoldag idag och den varade i en halvtimme typ. Vi fick massa papper och bland annat schemat som jag och Emma kollar igenom nu , och vi är inte nöjda-.-
Efter skolan gick jag Emma Lisa till mig så fikade vi och kollade på.. Dallas ! Jävligt bra faktiskt tycker jag . Vi hörs! Puss


Sista sommarlovs dagen

Godmorgon! Har nyss fått reda på att detta är min sista sommarlovs dag (noll koll som jag har- ibland) vilket känns väldigt tråkigt men tror ändå jag är redo för skolan haha. Tänker verkligen bara slappa idag och inte göra någonting-känns riktigt bra med en "lata sig dag" innan skolan för snart får jag väl inga fler på ett tag. Sedan på kvällen ska jag träffa några vänner och bara mysa så det blir nog toppen. 
Började morgonen genom att kolla på Oprah's next chapter, har verkligen aldrig kollat på Oprah och har knappast koll på vem hon är, men hon har intrjuvat Rihanna vilket blev väldigt stort eftersom hon pratar ut om hur de är att vara känd och om all gammal skit med Chris Brown- och självklart grinade jag. Verkar så jävla tufft att vara så känd och alla följer varje steg man tar. Får väl passa på att njuta av att vara inte kändis tills jag blir det någon dag ;) Nej men de var i alla fall intressant att kolla på :) Vi hörs senare idag. puss!
 
Preview

Trött tjej

Hej! Kom hem från Sandhamn för ett tag sen och nu tänker jag bara kolla på en bra film och krypa in under täcket! Har inte fått någon sömn i helgen för har haft fullt upp så ser verkligen fram emot att sova. Ni såg ju lite vad jag gjorde på fredagen här på bloggen och de höll på ett bra tag och sedan lördag morgon så dras man iväg till Sandhamn med päronen för att stanna över natten. Vi bodde hos några kompisar i samma hus som vi alltid bor i på somrarna. På lördagen träffade jag på lite nya människor och åkte vattenskidor sedan var det kräftskiva och sedan ännu senare , vid 11-12 så träffade vi samma gäng igen och basta och nattbada vilket var jättefint och mysigt. Kom till sängs halv 4-4 den kvällen så nu ska de bli underbart att sova! Men var iaf jättemysiga dagar och ett perfekt avslut på sommarlovet då allt vi gjorde var så somrigt som de går att bli. Men nu är de underbart att vara hemma, ska kolla på film och sen blir det godnatt! XO
                                                         Random gammal sommarbild :)

Lördag på Sandhamn

Jag kan inte skriva mycket eftersom jag inte har en data men har iaf varit på kräftskiva och nu ska jag sova. Godnatt!


My night part 2

Fest;)


My night part 1

Myser på sommarbion med älsklingen!


The Essential Collection

Välkommen till familjen! Nu har jag köpt mig sex and the city boxen vilket är väldigt nödvändigt! Den här serien kommer nog vara populär under alla framtida generationer, för den är helt enkelt fabulous. Nu står den fint i rummet mitt!<3

 


Ny start, Ny blogg

Hej och välkomna till min nya blogg! Okej nu borde detta inlägg vara intressant så att ni fortsätter läsa min blogg-men äsch. Ingen vet nämligen om min blogg än eftersom jag inte länkat eller berättat om den, men snart så! 
Vem är jag då? Glad 17 årig tjej som går andra året på gymnasiet. Jag kan vara väääldigt positiv och tyvärr negativ ibland, fast vem är inte? Men jag uppskattar alla de små sakerna i livet, som att få kolla på en bra tv serie med en kopp te. Jag har dock stora drömmar och det finns jättemycket jag vill uppleva och uppnå i livet. Så när jag gått ut trean är det ut på äventyr som gäller! - Ojdå nu blev det lite tetigt. Jag hoppas i alla fall att ni gillar bloggen och jag ska göra mitt bästa för att underhålla er! Puss

RSS 2.0