Under pressure

Hej! Kom nyss hem från en lång skoldag och sånglektion! Ska käka läsa biologi sen dra iväg och träna. Imorgon är det fredag, woop woop. Dock tycker jag fredagar i skolan är väldigt jobbig, för mycket tråkiga lektioner men ska nog hålla ut plus att det är tacos i skolan, wiiiii :D Haha hej jag är 6 år gammal. Nej men tacosen i skolan ÄGER FETT. 
 
1 timme senare: Glömde helt bort detta inlägg , men japp ha en bra kväll! vi får se om nått mer ploppar upp!
 

Varför så kul med bikini shopping?

Nu börjar det säljas bikinis och alla mina vänner börjar kolla på nätet för att hitta den snyggaste möjliga inkusive mig. Varje år händer detta, under vintern och vi kan sitta hur länge som helst för att kolla på bikinis - en trosa och bh det är ju knappast något tyg! Ändå är det så jäkla kul. Är det för att vi vill ha sommar nu? För att vi föreställer oss att vi ska vara lika sexiga som modellerna i dem eller för att vi helt enkelt gillar bikinis?  Eftersom att det är så lite tyg kan man ju dra ut på gränserna lite- jag kanske inte vill ha en långklänning som är lysande neon rosa eller med flum-mönster men bikini får gärna vara lite speciel liksom. Äsch jag vet inte varför det är så kul att kolla på bikinis, egentligen borde man bara bli deppig när man sitter hemma och det minus 20 grader ute fast istället börjar man längta galet till sommaren och snart hörrni så är vi där! Haha , har iaf spanat lite på bikins och hittat lite olika favoriter! ;) 
 Råkade visst bli så att alla kom från VS , såå snygga bilder också.

 
Hälften av dem här är typ super push up vilket aldrig skulle funka för mig men snygga är dem ! Hitta ni nån ni gillade??
 
 

Ledig.

Ledig idag , underbart. Jag har gjort lite nytta - bland annat börja skriva på nya novellen till skrivandet och funderar på att ta fram min älskade fysikbok , we will see. Har lämnat huset för att köpa mig lunch - Sushi , så gott och kommit ikapp med alla mina tv-serier. Helt enkelt en härlig lat och effektiv dag - tänkte faktiskt inte träna idag men det känns bra måste ta någon paus jö. Men imorgon kör vi igång igen, tror faktiskt jag har börjat få lite mer muskler  har gått upp i vikt och det kan inte vara i fett så det måste vara muskler helt enkelt! haha. 
Kan ju också vara baby- vikten .. höhö

Dead Bird

Sad headline right? Or maybe freaky? Well for me it is, and this morning i woke up with a dead bird next to me.. DAM DAM DAAA.. Exciting right? Haha i freaked out, grabbed my clothes and locked myself into the bathroom. Yep my cat hade brought in the little, (what am I saying?) the extremly big bird into my room! I guess he wanted to give me a snack haha, but gaah that was not good for my appetite. So I had an intressting morning! If you had an even crazier morning then me (which i doubt) please tell me about it! Haha
 
Right now Simba (my cat) is supersweet laying on my bed but out in the woods the animals should watch out! Just saying. No but I love my little Simba , he is the cutest ever and so cosy. Look are'nt we cute??
oooops stava fel på dead , hur pinsamt är inte det? hehe Tack för att du såg det anonymen!

Spring Couture 13- Christian Dior

Ny favoritlinje, så sommrigt så romatiskt och sexigt. Mycket broderat, blommor och glam samt starka färger och fina pasteller ser vi i vår !

Weekends

Ännu en helh , ännu en vecka som har gått så otroligt snabbt som gör att jag inte har någon verklighetsuppfattning. Borde plugga idag och göra lite nytta men igår var det fredag och idag är jag seg men har varit ute och tagit en vinterpromenad, det är nästan varmt ute nu iaf känns det så när man vänjt sig vid minus 15 grader och det bara är minus 3 idag ! Herregud vad lever man i för land där man kan säga att det är varmt med minus 3 grader , sorgligt.. :(  
Nej men idag ska jag plugga lite och sen blir det nog pizza till middag ( vadå tjock?) och sen ska jag sitta barnvakt ikväll så jag kan få tjäna lite pengar så det blir ingen party för min del ikväll men vem vet det kan nog bli en jäkla fest med en två och 5 åring :S spännande.. . nej nu måste jag sätta fart med något ! Ha en bra dag! 
 
 
 
 
Try saying "I like cops" without your lips touching.
— Fill Werrell (@FillWerrell) 24 januari 2013
Nytta jag gjort hittills hehe 

Spring Couture 13 - Giambattista Valli

 Kollat de senaste couture visningarna på style.com jag är fullkomligt förälskad. Har upptäckt Giambattista Valli och kolla vad vackra klänningar! Det är det jag vill bära på våren och i NY! Tänkte att jag ska lägga ut lite bilder från vår visningarna nu i fortsättningen, och låta er inspireras! Jag gör det, och jag vet att det finns mycket på catwalken som kan kännas udda men se inte senaste modet som någut du ska klä dig i imorgon utan det är konst och meningen att vara ett snepp anorlunda så att vi kan inspireras och det är sedan det som skapar trender och klädesplagg som inspirerats av modet. De flesta bär trender utan att veta om det eftersom plaggen vi köper har ju fått sin image av modet på catwalken. Men det finns mycket fult och knäppt , jag vet haha :) 
 Här är iaf mina favvoriter från Giambattista Valli! Och det här kan man inte tycka vara fult! Det här är bara magiskt! :) Puss. 
 
Den näst sista gula klänningen är min absoluta favorit , har ni någon???

Vinter

Allt jag ser är vitt. Nej men denna helg har varit väldigt kall men underbar så himla fint väder och av att bara få lite sol på mig blev allt toppen hehe :D

Good Morning Sunshine

Idag ska jag försöka göra lite nytta , har faktiskt gjort frukost idag och sprungit upp till affären för att tillverka den! Allt för att kunna göra våfflor med glass och bär. Sen tänker jag läsa ut min engelskabok och vem vet kanske läsa lite fysik? Woop woop! Efter lunch bär det av mot stan för lite biomys - ska se Les Miserabels, den har fått många priser och nomineringar så det ska nog bli bra, den känns sådär gammaldags och romantiskt. Nu ska jag bege mig ut på en promenad, bye!
 
 

Då.

Kom nyss hem från gymmet och nu är jag otroligt sugen på pizza! Haha inte bra. Men man blir sjukt hungrig efter man har simmat, åkte direkt efter skolan och gymmade plus simma men kommer ändå hem ganska sent, fast det är det värt! Gör ändå ingenting försän det blir kväll. Nästa gång jag tränar ska jag ta en förebild och sen blir det kötta kötta kötta och en superflashig efterbild ;) Nej men det känns jätteskönt nu ibörjan av skoltiden att man hinner träna så ofta som man egentligen vill för sen med allt plugg kommer det vara svårt att hålla igång. 
 
Deppbilden ovan är från igår (gulltorsdag) men nu är jag asglad och taggad på fredag. Puss !
 

Gulltorsdag

Långskoldag , sång, promenad och nu hemma och webcammar loss! Fest. Nej men idag hade jag "utsläppt" hår som jag typ aldrig har etfersom mitt hår inte är snyggt när det är ofixat , men blir bättre när det blir lite längre eller när jag kör på sidbena , men idag körde jag på detta och det funkar ganska bra va? :) Puss , och juste säg något jag ska blogga om ! Är lite smått oinspirerad just nu !

 

You're Welcome To My Closet.

Mönstrade byxorna håller sig vid liv och dessa nyheter hos H&M tackar jag inte nej till! Kostar 349 kr, och om jag inte var helt pank skulle jag köpa dem på direkten. 
Jag är dålig på det där med mönster och det finns inte jättemycket mönstrat i min garderob men mönstrade byxan - den borde man satsa på ju! Det är trendigt snyggt och du blir lite mer uppklädd utan att behöva tänka sneppet längre! Ett par mönstrade byxor och en t-shirt och du är klar för dagen, mycket mer behövs inte. Perfekt för mig som är så lat och slö på morgonen. Nej ni jag får åka och testa dessa godingar. 
 
 
 

New Header

New header , you like? I do. 

Dark Paradise

Lana del Rey på repeat, älskar det. Hennes röst är ju galet cool och musiken...Wow.  Plus hur cool är hon inte? 

I Like, Do You?

Hi everybody! I know (:o) I'm writing in english ! - Why, why , why? It's a pretty simple explination actually; I'm doing this to practise my english! ( Because we dont do shit in our english classes in School) Yepp, so this is just for me to get in to english writing a bit more often, and if you find a word spelled wrong etc. just let me know! ;) 
I'm going to write in english about once every week so now you know whats coming ahead! :) 
 
The tricky part, that's equally difficult in swedish - is to have a subject to write about.. Hm. Well I colud show you guys some new bags that H&M has in stock which are really pretty! It's not the optimal choice to purschase a bag from H&M but these latest bags are actually reallt cool! What do you think?? They cost about 400 kr. 

Addiction

Jag är beroende av många saker men just to mention a few kan jag ju säga att jag inte vill / kan gå någonstans utan tuggummin till hands, förut var det väl inget viktigt i min vardag så men nu är det verkligen en lättnad att ta ett tuggummi efter lunch och andra måltider- jag vill helt enkelt inte lukta skumbag haha. Nej men man brukar ju inte märka av om man har dålig andräkt och jag tror inte att jag brukar få det heller , men vad vet jag? Jag menar alla tänker väl samma sak men så kan man umgås med folk och utan att man behöver fråga vet man att de käkat en ostmacka till frukost, haha -  inte att det luktar skit men man vill ju lukta fräsch mint eller citrus frukter , eller ingenting alls. Nu säger jag inte att jag brukar stöta på dålig andedräkt ofta ( om vi bortser från min mattelärare) men tänk om man har värsta dåliga anderäkten utan att veta om det? Inte precis som att någon säger något i så fall , liksom "du hanna - du luktar äckligt ur munnen". Haha nej men har gjort en deal med vännerna att man ska säga till varandra i så fall och hittills har ingen sagt något så jag tror jag är riktigt fräsh, käkar mest tuggummi för att det är gott. Min favorit smak är Extra, Sweet fruits eller Stimirol Senses , Rainforest! ;)
 
Okej , random inläg ! Men spelen rollen!
 

GRAPHIC

Den grafiska klänningen i svartvitt verkar bli lite av ett IT plagg i vår och finns både att köpa på HM och Topshop blandannat. Snart finns mönstret säkert på flertal toppar och andra sorts plagg (om det inte redan finns) och det randiga mönstret kan både vara smickrade på många olika sätt, horisontellt får en att se bredare ut och vertikalt slank och längre. Vissa kanske vill ha horisionellt över byst eller höfter för att uppnå timglasfigur och vertikalt över rumpa och ben för att få en slimmande effekt ? Och ofta är de grafiska klänningarna gjorde på det sättet så att det framhäver det goda med kroppen, och denna från HM(första bilden) tycker jag verkligen framhäver olika former eftersom den både går i vertikalt och horisontellt! Det gillar vi. Ett minus skulle kunna vara att det går horisontellt över armarna - fast utan det skulle klänningen inte vara lika snygg. 
Båda klänningarna men speciellt HM:s ger också intrycket av en smalare midja och den från Topshop ger en mycket slimmande effekt! 
 

Till dig som är olyckligt kär.

För ett tag sen fick vi en skrivuppgift i svenskan att skriva om olycklig kärlek. Jag skrev en "självhjälpande" text som helst skulle vara lite personligt men det var svårt. Vilket fall som helst blev jag väldigt nöjd med den och vill att fler ska få läsa den, och jag vet att det det finns många därute som är unga och "dumma" och vem vet detta kanske hjälper dig? 
 
 

 

Gör ett val.

Det pirrar i magen, hjärtat pumpar fortare och blodet rusar ut i dina vener - det hettas i kroppen av nervositet. Varje gång ni möter varandras blick, varje gång ett enstaka ord utbyts, varje gång du ser honom. Det spelar ingen roll hur lång tid som har gått sen du såg honom sist eller att han har haft tre olika flickvänner sen ni träffades för första gången, processen sker om och om igen. Men tillfredställd blir du egentligen aldrig. Stämmer det här in på dig? Japp, då är du antagligen olyckligt kär.

 

Jag har ingen kontroll. Jag vill glömma bort honom men ändå inte – för tänk, tänk om han vill ha mig? Vi kanske är menade att vara tillsammans? Jag kan inte bara släppa taget när det finns en liten, liten chans att det blir han och jag. Men hur länge ska jag sitta i den här kärleksfällan, hur länge ska jag sitta fast i hans nät utan att han ens vet om det? Det är dags att släppa taget, dags att göra ett val.

 

Jag gjorde ett val och är både starkare och lyckligare idag. Det här var mina tre alternativ till att må bättre och jag tycker att du som är olyckligt kär ska välja ett och ta kontroll.    

 Ett – Lägg korten på bordet, berätta hur du känner. Kanske känner han samma sak och det finns en chans att du får det förhållandet du drömt om. Är han inte intresserad kan det vara jobbigt men du slipper gå och undra om vad som kunnat vara eller inte vara. Det är som att spara ihop pengar till säsongens trendigaste klackar; när du väl fått ihop pengarna till att köpa klackarna är de redan ute. Tänk om du hade vetat direkt att du bara skulle bära dem en gång för att sedan kastas, vad du kunde ha lagt pengarna på istället.                                   

  Två – Glöm honom, det räcker nu. Varför hänga kvar till något som kanske aldrig blir? Bestäm dig för att du inte orkar längre och acceptera att om du släpper taget kommer det aldrig att bli ni två. Gå vidare, om han flirtar med dig flirta inte tillbaka. Gör allt som är möjligt för att inte falla tillbaka till samma kärleksfälla än en gång. Hur länge till ska du vara ett hjälplöst offer för dina känslor?                                                                      

 Tre – Du väljer att leva kvar i kärleksbubblan och låta dig själv gå och drömma om ert underbara förhållande. Du kanske känner dig trygg i att veta att du har någon att tänka och falla tillbaka till, men om du väljer att hålla dig fast till honom kom ihåg att du har gjort det valet, och vilka konsekvenser det kan ge. Du kan länge välja bort dina vardagliga nöjen för att få ihop pengar till märkesskorna som kanske ändå visar sig sitta dåligt. Men du bestämmer över din ekonomi och kan sluta spara om du vill det. Du har kontrollen.

 

Det jag vill säga till dig är att du måste göra ett val, vad vill DU? Låt inte honom eller dina känslor styra ditt liv. Det är svårt, jag vet – men det blir lättare med tiden. Så jag säger till dig en sista gång, ta kontroll över ditt egna kärleksliv! Må bra.


Nyklippt.

Klippt kort ännu igen. De senaste gångerna har jag klippt rakt av vilket har blivit väldigt snyggt men ganska volymlöst så nu provade jag att göra uppklippt och det blev tyvärr inte jättebra , eller det är fint men klädde väl inte mig jättebra. Det är lite som att ha en peruk på huvudet - lite tantigt . Men jag lockade till det lite när jag kom hem och då blev det väldigt fint att ha det uppklippt men jag vet inte om jag kommer orka locka håret varje dag liksom höhö, men det brukar ju också bli bättre efter första tvätten! 

SPRING 2013 - Part One, Fireworks

I vår ska vi synas , starka färger är det som gäller och party 24/7. Färgen som syns allra mest just nu på catwalken och i affärer är den starka hallonrosa karamellen. Jag diggar det eftersom rosa är min färg. Men som sagt lys upp din vardag med starka färger, glitter och glamour plus lite attityd. Fireworks - tro dock inte att du inte kan vara minimalistik inom denna trend , det kan du - det finns nämligen kostymer i partyfärger eller ett vanliga par jeans så vem säger att du måste ha en smällkaramell på huvudet? Även om det alltid uppskattas med lite extra glam. Puss.
1. Conversa 2. HM 3.Jeffrey Campbell- Nelly.com 4.HM 5.Filippa K- Nelly.com 6.Odd molly-Nelly.com 7.Net-a-porter 8.Nelly.com 9. Net-a-porter.
 

Researching

Käkat fondue, med mycket god dricka plus en pannacotta. Samtidigt som vi inspirerats av New York bilder och lite gossip girl nu med super goda tryfflar. Är så taggad för NYC, det är därför jag är så fabulous just nu haha.


HEJ.



 
Tar egobilder av en anledning faktiskt (förutom att jag har lite smått tråkigt) , jag har nämligen "färgat" håret. Det syns typ inget på dessa bilder men det är ändå ganska anorlunda från förut, en annan ton. Jag ville bara göra det ljusare - som jag oftast gör med slingor och idag köpte jag slingor också men testade nått nytt. Man kan nämligen på ett lättare sätt bara bleka det genom att blanda ihop bleknings och färg medel som kommer i boxen  men sedan addera lika mycket balsam. Sedan tvättar du håret som vanligt med schampo för att sedan gegga i färgen. Det tar tio minuter eller mindre för en förändring , jag tar inte tid utan hänger bara framför spegeln tills det ljusnat upp. Men japp jag får väl lägga upp lite bra bilder sen så att man faktiskt ser något. Puss.

La Chapelle

Efter middag på fotografiska , väldigt häftiga bilder - snacka om begåvning.


Det här med rubriker..

Hej! Idag borde jag plugga matte men nej det får vänta , ska bege mig in mot city och sen borde jag dra mig till frisören också, men vi får se  - tar dagen som den kommer, åå så poetiskt.  Jag har lite smått panik över att skolan börjar snart igen men snart är det väl sportlov right? :) Det har varit otroligt skönt med lov iaf och nu gäller det bara att hålla ut till nästa - usch så sorgligt det låter hehe. Nej det kan nog bli lite trevligt med skola också! Jag uppskattar dock inte att börja 8 på morgonen som förövrigt bör vara olagligt som jag säkert redan nämt. Nej nu ska jag fixa ihop mina grejer , see ya!

När våren kommer

Solen gör oss lyckliga , helt sjukt vilken skillnad det är ifrån vintern. Kollar igenom bilder och varje sommarbild är sådär superduper härlig och glad, eller så är det bara för att förra sommaren var en av mina bästa.. Vilket fall som helst ser jag fram emot till när våren kommer. Jag gillar verkligen höst vinter också men nu när all snö smälter är dte nog lika bra att se fram emot nästa årstid. Kolla vad glad jag blev när våren kom förra året ;)

Bilden är år fel håll , ja. 
Första vårdagen utan jacka 

RSS 2.0