The Great Gatsby

Taggad till tusen. Asbra skådisar, assnygg film och assnyggakläder samt asbra musik. Biopremiär 17 Maj.
 

Pluggpluggplugg

Är det som gäller men nepp sitter och surfar och kollar på tvserier istället men jag är ju heelt slut. Plus att jag nu ska ta min hostmedicin som innehåller morfin jag har väl helt enkelt däckat snart... Gårkvällen var iaf jättebra och provet gick bra idag! :d Jag är så glad över alla fantastiska vänner jag har, jag vet cheesy men är det kärlek så är det <3

18 år.

Det känns stort. Visst jag är fortfarande samma tjej men ändå det är fyfan 18 år. Har redan levt i 18 år, kan inte bestämma mig om det är mycket eller lite. Fast jo det är lite, nu är det bara se fram emot framtiden! 
 
Har varit en bra dag i skolan och på vårdcentralen haha, ikväll ska jag äta middag ute och ta första drinken och på onsdag blir det utgång. Nu blir dessvärre lite plugg.. men jag mår bra ändå!
 

Acqua di Gioia

Bläddrade igenon min Elle tidning då jag hitta ett litet test på Giorgio Armanis senaste tillskott på skönhetshyllan och parfymen doftar underbart. Doften beskrivs som färsch och ska "påminna om vatten,som en källa till glädje och behag, en glädjefull tjusning och beroendeframkallande akvatiska tränoter berörda av solfyllda blomblad. Doften är rotad i naturen och i vatten!" Och jag kan inte annat än hålla med beskrivningen på Kicks.se, nu har jag tyvärr redan så mycket dofter som norde användas upp men denna ska jag spana in. Om det är en parfym som man verkligen tycker om och tro sig använda dag in och ut så tycker jag definitvt det är värt att lägga lite pengar på. Denna flaska får man för 685 kr, aouch.. men å andra sidan kommer man känna sig lika sexig som modellen i kampanjen.. eller vad säger ni? Haha

Shopping, del 1 - Skor

Okej så kommer dela med mig av shoppingen från NYC framöver! Jag shoppade inte jättemycket dock, tiden rann ut ganska snabbt plus att efter sightseeing i New York så blev shopping väldigt krävande och jag kände mer för en powernap haha. Men jag köpte lite skor, 3 par för att vara mer exakt - och nej jag tänkte inte på att dessa skor skulle matcha varandra men så blev det med svart glitter och leopard som blev temat haha. 
 
- Vans, svarta med paljetter. Tyckte helt enkelt att de var balla, kostade runt 300 kr.
 
- Converse, precis kommit någon converse exclusive kollektion och då föll jag självklart för dessa i     leopard. Priset låg mellan 300- 400 kr. 
 
- "Fintofflorna" vet inte vad denna skomodell kallas men tycker det är snygga och dessa var ju lite fab helt enkelt och kommer från Vince Camuto som jag fyndande för halva priset, runt 300 kr blev det. 
 
 
 
 
 
 

Juste jag hade en blogg va?

Det känns lite så just nu! Jag har ju varit sämst på att blogga men är tillbaka nu! Det har varit ganska kaostiskt i mitt lilla liv med resor, en jävla massa skola plus en hel del kul. Jag kanske ska bjuda på lite bilder från New York någon gång snart? Eller vad tycker nu? Tänkte iaf säga "hej jag är tillbaka" nu! Förhoppningvis har ni snart en väldigt underhållande blogg, puss! <3

RSS 2.0