Töntigt kärleks inlägg nr.2

Lever en film , har nyss ätit den bästa pastan i mitt liv och varit vid spanska trappan och fontana di trevi , träffat trevliga italienare. Åå påvägen satt jag längst fram i taxin och så var chauffören gullig och drog ner fönstrens och spela italiensk musik så jag fick ultimata turist upplevelsen , nästan som om jag åkte moppe Haha. Det var så mäktigt och läskigt kaos med hur folket kör asså men alla dessa ståtliga byggnader typ slott över allt och ja jag är kär i denna stad thihi. Vet att jag är jobbigt positiv men måste bara skryta lite för det är verkligen mer än jag förvänta mig. Och juste när vi står högst upp på spanska trappan och ser ut över staden så tänds fyrverkerier också , bara sådär liksom:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3588724/images/2012/pic_508c62daddf2b342dd002652.jpg" class="image">


Rom!

Det är underbart ! Verkligen mysig stad och ja jag tror det är kärlekens stad hihi. Har bara varit här en dag nu men kan redan säga att jag älskar det. Till och börja med älskar jag ju Italien och deras mat är att dö för. Rom är så genuint och mysigt och ja allt känns liksom äkta ändå är det som i filmerna och åå vad jag är nöjd! Vart än jag går är det uteserveringar , torg med massvis fontäner och folkliv. Gubbarna sitter och röker en cigarr och läser tidningen , folk joggar längs floden och aaa det känns helt enkelt bra ! Jag har stött på några hemlösa och hemlösa katter och det drar verkligen ner men annars är det super och ja alla måste åka hit! Vi har 22 grader och sol vilket känns jättebra också när det nyss snöat hemma , men jag längtar hem till min säng och mysa med Simba ! :)


In My Bag

Packar mitt handbagage till flyget och resultatet blev väldigt fint så tänkte att jag kunde köra ett typiskt blogginlägg; "I min väska"

Tuggummi Extra jordgubb, Pocket -50 sätt att träffa den rätte, Carmex<- kan inte leva utan, Face Mist- vitamin E och hand desinfektion -pink grapefruit båda från bodyshop. Sedan penna, spegel nagelfil -visst är det tjejigt? Haha


Still Blazin

Päls- Monki, Stickat-Lindex, Klänning/trikå-Vila, Väska-Fendi
 

Energi Boost

Det är vad jag behöver, helt slut denna vecka. Har ett biologiplugg att plugga till men orkar inte , det kanske är för att jag var så flitig förra veckan så nu är jag helt slut. Men kan också bero på att jag inte tränat på flera veckor och känner mig allmänt seg. Idag ska jag iaf prova att gå till dansen , tror det kommer bli bra. Nej för fan nu håller vi ut till höstlovet vänner!

Roma

VET. Varit en dålig bloggare denna vecka men nu ska jag försöka komma ikapp! Om jag har tid hehe. Nej men tyvärr är det väldigt mycket plugg just nu och tiden bara rinner iväg, snart är det höstlov som tur är. Tycker att det ska bli riktigt skönt med en skolfri vecka fast tyvärr kommer matteboken få följa med hem. Jag kommer åka till Rom i början av lovet och vara där under 4 dagar, jag ser verkligen fram emot det och förhoppingsvis blir det jättemysigt och fint väder så att jag kan ha alla mina finaste kläder ;) Såhär mysigt ska det vara. Punkt slut.
 
 
 


Sen kommer jag vara hemma en del på lovet också så då får ni höra av er, puss! :)




 

Alltid lika kul

Alltid lika kul med utländska pojkarna som man har noll gemensamma vänner med på fb som vill bli vänner och snacka lite ...
Hihi asså så random men händer ganska ofta ändå. Fast langade ju värsta dryga svaret, stackars kille. Han såg faktiskt ganska snäll ut :)
Haha har ni haft en bra dag då? Jag pluggar galet med fysik nu och försöker göra det så mysigt som möjligt med ljus och kärleksmusik och måste säga att det går ganska bra 👍


Höstmysig

Såhär såg jag ut idag! Plus pälsjacka och skinväska. Blev riktigt snyggt bohemiskt! Och alla tyckte jag såg såg mysig ut i min brorsas stickade tröja ;) Kom hem ganska nyligen från skolan , har suttit kvar och gjort en biologi labbrapport. Så nu är jag nöjd och glad , fast har såklart både svenska och fysik att plugga nu. Aja, puss puss!
 
 
 
 
 

Life without Internet

Har varit jätteduktig och pluggat fysik enda fram till nu! Ska fortsätta snart igen, har nämligen prov i veckan men det ska nog gå bra! Tycker ändå fysik är roligt även fast det är väldigt svårt. Vilket fall som helst tog jag en liten paus nu för att blogga litegranna. Innan dess har jag haft datorn avstängd för annars kan jag inte plugga, då slutar et med att man sitter vid datan i två timmar och sedan pluggar -.- Jag kan iaf inte ha min dator på om jag ska fokusera på annat, är det bara jag? Självklart kollar jag mobilen lite då och då istället - typ instagram och fb. Ibland borde man koppla ifrån sig helt från världen men de är inte så jäkla lätt, det kommer ju naturligt att ta fram mobilen lite då och då. Och instagram.. hur kul är inte det?! Har haft det i evigheter nu men man tröttnar inte- underbart. 
 

I Like

Diggar Biebers nya musikvideo fast har inte bestämt mig om jag gillar låten, bra melodi men "Beauty and a beat"- äää va? 

For Real

Dagens outfit! Har håltimme så tog ett par bilder , enjoy!
Kappa- Zara, Stickat- Monki Kjol- nånstans i cali Väska-Fendi

Today.


Sneak Peak

Details of tomorrows outfit. Broderat +stickat = Bra


Wish I had the Time

En blogg blir så mycket bättre när man lägger upp riktigt snygga bilder (som man tagit själv förstås). T.ex. ett dagens outfit inlägg blir mycket roligare om man har tagit bilder med bra kamera i fin miljö- men det tar upp en del tid så då blirde tyvärr så att mobilkameran får slinka fram :( Men i en snar framtid tar jag förhoppningsvis lite proffsigare bilder! Typ som bilden nedan som min proffsfotegraf Emelie tagit, borde ha dig vid min sida 24/7 så att du kan ta fina bilder åt mig haha. Puss!
 
 
 

Wishlist

Oscar dela Renta. En dröm.

To the World

Mår bättre! Imorgon tänker jag försöka gå till skolan-spännande! Fast kommer vara så jävla mycket saker att komma ikapp med men förhoppningsvis är lärarna lite förstående och ger mig lite mer tid. Idag gjorde jag lite lyxfrukost åt mig själv, american pancakes med färsk frukt (Y) Nu sitter jag och lyssnar på musik och surfar runt lite sen får vi se vad jag hittar på. Det kommer upp mer blogginlägg så stay tuned! :) <3

Glossfinity


Dressed for Success

Saknar känslan att göra sig fin och vara så där sjukt jävla snygg! Det sista man tänker på när man är sjuk och trött är på sitt utseende så nu vill jag bli frisk och ha ork till att göra mig vacker! Jag vill verkligen gå på en riktigt bal eller gala någon gång- det roligaste med sådana event är ju att man för göra sig riktigt snyyygg sen vet jag inte om de är så kul sen haha .
 
9ornas "bal" , var ganska söt ändå :)

The Man

Älska Kanye West senaste album. På repeat nu när jag inte kan göra mycket! 
Jag gillar ju all musik från pop till hiphop- pop har ju meningslösa texter och i hiphop är det texten man bör lyssna på. 
Kanye West Presents Good Music, Cruel Summer.
 

Oväntade vägar

Jag hoppas mina blogg läsare inte ger upp hoppet för de kommer komma fin fina inlägg! Saker har bara kommit ivägen men idag kom jag äntligen hem från sjukhuset och inom en vecka borde jag vara hyfsat kry. Det har varit de läskigaste dagarna någonsin och jag hoppas att de är mitt första men också sista sjukhus besök. Nu ska jag försöka få i mig lite soppa, inte lätt att äta när man haft blindtarmsinflamation - och sjukhus maten är inte ätbar och det finns inte ens soppa på menyn. Aja , vi hörs så snart som möjligt och tack för alla fina hälsningar- de betyder!


I'm Alive

Snabb update! Jag har varit extremt sjuk och har nog aldrig varit så svag som jag e just nu- men börjar bli bättre!


World's Greatest

Nu har jag varit hos tandläkaren och tänderna känns finfina just nu. Hade inget hål (yey!) men hade lite problem med tandköttet men Johan sa och till och med visade exakt hur jag ska borsta mina tänder ordentligt och nästan ner i tandköttet liksom. Har verkligen världens bästa tandläkare, han är så duktigt och förklarar verkligen allt han gör och säger vad jag bör tänka på. samtidigt som de kollar igenom mina tänder får jag också en utbildning. Jag går hos en privat tandläkar- ställe (vad kallas det?) som jag började gå till när jag och min bror var små efter att ha varit hos folktandvården och blivit behandlade som luft. Mamma tyckta han var så bra med mig och morsan så hon bytte från folktandvården också och går hos Johan nu också- och det är till och med billigare hos honom (Y) 
 
Aja jag kände bara för att visa uppskattan för min tandläkare hihi . Puss på er. 
HAHA denna bild är så ful men ändå fin !

Zara Basic

 
 
Här har ni kappan! Tänkte att jag skulle ta fina bilder och tog fram en digital kamera men den är fan sämre än min mobilkamera. Aja den är mycket snyggar i verkligheten, just so you know. 

 
 
 
 
 

Love

Hej kära vänner! Hoppas allt är bra med er  ! Jag mår faktiskt väldigt bra idag och har en sån där "jag uppskattar verkligen livet" känsla i magen. Åå så töntigt det låter men ibland känner man verklige hur kärleken svävar i luften. Just nu är jag väldigt glad för att jag fått träffa min brorsa igen som bott i L.A i 15 månader, jag har ju fan den coolaste brorsan någonsin. 
 
Snart ska jag iväg till tandläkaren! :O Förut var jag alltid jättenervös och tycket det var skiitläskigt men jag är så himla van med att vara hos tandläkarnen eftersom jag är en "karies tjej" Haha- Hett.  Men vet inte varför jag får massa hål för jag har faktiskt blivit bättre på att inte käka godis så ofta eller småäta,  och borstar mina tänder vääldigt noga. Aja! Det ska bli kul att träffa min tandläkare Johan igen- det är skoj att man alltid blir så bra buddies med sin tandläkare , de är alltid lika trevliga ;D 
 Vi hörs senare - måste fortfarande visa mina nya kappa.. ;) 
Whats up??????

Fashion Slippers

Snygg tofflor (loafers) har blivit väldigt trendigt och i somras fick vi se många som bärde de bekväma skorna och trenden verkar hålla i sig ett bra tag till. Jag tycker det är snyggt, vad tycker ni? De är ju inte jättepraktiska i höst/vinter..
 
Här ett par snygga! Som ni kan hitta hos http://www.ladyville.se/ 
 
Hot or Not?

Project Runway

Idag är det premiär för svenska Project Runway med Sofi Fahrman som programledare och jag är riktigt taggad, som många andra. Project Runway är en av mina favorit serier så förhoppningsvis lever den svenska verasionen upp  till ens förväntningar och jag tror definitivt att de kan vara lika bra som amerikanska- eller bättre. Sedan är min goda vän med och går modell i programmet vilket gör mig ännu mer taggad. Så kära vänner om ni gillar mode/design och roliga uppdrag/ tävlingar så bör ni kolla på Project Runway 20.00 på TV3.

Sea Salt, Texturising Spray

 
Har haft randig förrmiddag idag så jag började klockan två och slutade tre, härligt härligt. Idag hade jag lite av mina nya klädesplagg på mig och förhoppningsvis kommer det upp lite bilder senare idag- så checka in. Nu ska jag arbeta med min novell och sen kan det nog vara så att jag måste göra fysik... but I will survive. Juste vad jag skulle säga var att jag hade saltvattenspray i håret idag och jag diggade det! Har en från Tony & Guy som jag sprejade i då mitt hår fortfarande var lite blött och precis utsläppt efter att ha haft fläta- jag brukar alltid ha lite små vågit men med denna blir det väl lite strävt och ligger på plats vilket är skönt, det ska ge fyllighet också men ja har redan väldig volym så det är ganska svårt att se skillnad. Vilket fall som helst ger det en avslappnad cool look, ja det är som när du badat i medelhavet och sen får lite fina vågor i håret antar jag+ att luktar det gott! Men de har vi olika åsikter om antar jag. 


 
COOL JAG ÄR.
 

 
 

RSS 2.0