Handla inte från automaterna på perrongerna!

Jag ska aldrig försöka handla via sms från tunnelbana automaterna igen! Asså jag står och messar och får bara svar att jag inte får kontakt med maskinen. Sen provar jag en sista gång och får inget svar alls och inget händer i maskinen, väntar , väntar - inget händer . Jag antar då att jag inte fått någon kontakt och åker hem. När jag är hemma så får jag ett jävla svar : nu tar vi 23 kronor ifrån dig!
Teknik är bara jobbigt ibland..


Redo för hösten!

Ååå! Nu har jag shoppat i stan! Köpt en underbar kappa från Zara , skor, mysig stickad tröja och lite bra och ha grejer. Nu känner jag att jag kommer ikapp med livet haha . Ni får se grejer senare.


Scarfen

Varför scarfen är en underbar uppfinning tänker jag informera er om nu. Till och börja med så har scarfen funnits och varit ett användbart plagg enda sen antikens Rom men blev väldigt trendigt år 1850 och sedan har den hakat på  enda tills nu. 
En scarf kan du bära till nästan vad som helst och den piggar upp en ganska tråkig outfit- den fungerar lite som ett statement halsband skulle jag kunna säga. Många bär ofta scarf när de bara har jeans, t-shirt och skinnjacka bara för att pigga upp outfiten och vara mer trendig. I tidningar är det oftats bilder på hur kändisarna klär sig oc då bär de tyo skinjacka och en snyggscarf sen är de trendiga, och de kan du också vara. Puss!

 
Detta är lyx scarfs från Net-a-porter men du kan hitta scarfs lite varstanns, det finns oftast i små okända affärer där de har massa smycken.

 
 

Ödet

Håller på med svenskan och skriver en utredande text om ödet- svårt. Men får väl kladda tills jag känner mig nöjd, lite stressigt dock. Hade tänkt sitta hela lördagen men vid två ska jag åka iväg med familjevänner och se på filmen "Förälskad i Rom" för att sedan gå ut och äte italienskt- det är för att ladda till vår Rom resa på höstlovet. Så det blir säkert jättemys men som sagt lite stressigt att hinna med allt plugg och hatar att plugga på söndagar. Ja då kan man ju undra varför jag sitter och bloggar... måste tillbaka till svenskan. Puss på er!

Scarfmönstrat

Något som blivit väldigt poppis den senaste tiden är scarfmönstret. Nu kan vi inte bara äga en scarf utan en jacka eller klänning som ser ut som en scarf med det typiska scarfmönstret. Jag diggar trenden och den verkar hålla i sig nu i höst och vinter. Jag äver dock inget i scarfmönster, inte ens en scarf så det står högst upp på köpelistan. Varför en scarf är ett viktigt plagg att ha ska ni få veta allt om i nästa inlägg så håll er uppdaterade. Om man vill inspireras och se hur scarfmönstret kan bäras så skulle jag kolla extra på Emilio Puccis höst kollektion- här har ni några bilder från deras höstlinje.
 
 

Favoritringen på.

Älskar denna ring, köptes på vintage mässan. En fin ring ger outfiten sitt lilla bling bling;)


Stress!

Så mycket att göra! Hinner inte med i mitt egna liv denna vecka känner jag! Sorry för dåligt bloggande men det kommer bli bättre , i helgen kommer jag komma ikapp i allt och då är jag redo för att underhålla er, puss!


En Softis

Denna dag har varit en riktigt dålig dag- ibland har man ju faktiskt inget flyt alls. Käka god biskvi(?) iallafall och nu myser jag hemma i sängem med katten och kollar på X-factor. Idag hade vi 3 timmars matteprov så orkade inte tänka på att vara snygg utan slängde på en tjocktröja och sen plockade jag fram pälsen i garderoben och det visade sig bli ganska snyggt ändå ;) Så ni får ett dagens outfit inlägg! 
Som sagt, tjockis: Aberqrombie & Fitch jeans:dr denmin päls:monki väska:fendi, converse.

Over the Knee

Diggar ni "over the knee" stövlarna? Jag tycker det kan vara jävligt snyggt. Om ma kollar bara på dessa bilder ser de skitballa ut det svåra är att få det se snyggt ut på för det är inte jättelättmatchat. För några höstar sen blev det trendigt att ha ett par över knä stövlar men sen försvan trenden väldigt snabbt och nu är den tillbaka igen. Jag känner att ganska snart igen kommer stövlarna få gömma sig i garderoben- vilket aldrig är roligt. Därför kommer jag inte satsa på några "Over the Knee" boots när jag ska handla nya höst/vinter kängor, för det är ett typiskt plagg som måste vara stilren så att man kan använda dem några år. Sen skulle man ju såklart kunna ha massa höstskor  om man har pengar till det!;) 


 
1.Stella Mccartney               2. Jimmy Choo                  3. Alexander Wang        4.YSL
 
 
Dessa var riktiga lyxstövlar- brukar vara lättare att inspireras av de:)

Mysig dag

HEJ HEJ. Kallt ute nu hörrni! Måste köpa mig en kappa snarast! I helgen vill förhoppningsvis Mami åka till stan med mig så att vi kan köpa "måste ha grejer". Idag har varit en bra dag- måste plugga massa matte men det är lugnt. Ska göra klart det sista nu och sen blir det iväg till dansen. Kommer antagligen slockna direkt när jag kommer hem och som jag ser på mitt schema här så har vi inte vår sovmorgon imorgon :((( Har ni schema appen? Rekommenderar verkligen den, fungerar riktigt bra! Sök på schema i appstore så hittar ni nog. Fett najs att komma på nån random app och tjäna lite pengar... måste börja klura på något haha!

Missoni

Åkte direkt efter skolan till Vällingby ( slutade halv 2) för att kolla in missoni kollektionen på Lindex och trodde inte alls det skulle vara urplockat där. Det var det. Fanns inga damkläder kvar, bara barnkkäder och mössor. Köpte en mössa , nu hade jag åkt dit och då tänker jag fan köpa något. Aja så nu har det nog sålt mycket , skoj skoj!


Hej!

Hej! Helt enkelt! Har varit ett pyttetag sedan jag verkligen skrev lite om vad som händer min vardag o.s.v. Men ibland känner man inte riktigt att skriva, eller jag tänker är det intressant att veta vad jag gjort i helgen? Om man inte har något intressant är det antagligen lika bra att inte skriva alls. Men nu kände jag iallafall att jag skulle säga hej och säga att allt står bra till. En ny skolvecka nu och det kommer bli en hel del plugg, "just nu" sitter jag och skriver på en novell som ska vara inne på fredag. Känner mig dock lite tom just nu så ska ta en kvällslöpning innan det blir hej sängen. Men borde skriva klart novellen nu så att jag kan fokusera på matten imorgon. Puss på er!
Ni får en söt bild på min älskling! Nu kan man koppla blogg.se till instagram vilket är bra!

Missoni-Lindex

Imorgon släpps missonis kollektion för lindex, kul kul! Jag ska åka efter skolan och försöka hitta något fint jag kan tänka mig att det kommer vara långa köer inne i stan men i vällingby bör det vara lugnt. Här har ni några plagg från kollektionen! Det som är speciellt med missoni är just det randinga mönstret sen är inte plaggen jättespännande enligt - men mycket söta och borde vara av mycket bra kvalite. 

Ballerinas In My Pocket

Ett måste i garderoben väskan! Ballerinas måste vara ett av de smartaste plaggen, de är som fina små tofflor-som tyvärr ger oss skavsår ibland. 
Är man tjej som bär klackar ofta och speciellet när man är ute på fest och annat så får man definitivt ont i fötterna! Därför är det ett måste ha ett par små "ihopvikbara" ballerinas(smartaste modellen) i väskan- de tar ingen plats alls och väger ingenting! Så när du väl får ont i fötterna kan du ta fram dina ballerinas som alltid finns tillgängliga i väskan. Om du planerar att gå ut och klubba en del i framtiden så tycker jag definitivt att du ska skaffa ett par ballerinas. Jag tänker köpa mig de från Adr for HM som jag tycker är väldigt snygga också, eftersom ballerinas lätt kan se lite tråkiga ut så skulle jag rekommendera att köpa ett par med nått häftigt mönster eller bling bling för att liva upp det lite. Här har ni lite olika bra ballerinas som jag diggar sedan behlöver man ju inte ha ihopvikbara utan det finns också alltid 99 kr:s ballerinas på HM. 
 
Och jag vet.. konceptet är inte "helt" så att säga. För ja klackskorna får antagligen inte plats i samma utrymme som ballerinorna ;)

 
Bluefly.com

Höst nu kära vänner!

Invigt hösten och det känns bra! Hösten är mysig. Mängder av stickade tröjor, koppar te och myskvällar med vänner+ massa vackra färger! Jag tänker försöka av njuta av hösten istället för att bli depp som man lätt blir.


Ögongodis

Nu finns hela Anna Dello Russos kollektion ute att se (släpps i butik 4 oktober ) och jag hittade mycket som var läckert! Detta är vad jag gillade allra mest och förhoppningsvis kommer att hamna i garderoben!
Diggar speciellt ballerinorna, kommer komma upp ett inlägg om varför sen, så missa inte!


Move Into My Closet

 
Måste shoppa. Den här underbara kjolen från HM(lana del rays kollektion) får gärna följa med hem.
 

Shoppingtips nr.1

Vi alla gör misstag när det gäller shopping- vi köper den där tröjan som vi tror vi älskar men sen aldrig använder, vi tror att vi gör ett bra fynd när vi sedan inser att toppen var av världens sämta material och  nopprar efter första tvätten. Känner ni igen er? Det gör jag. Nuförtiden har jag blivit mycket mer kräsen när jag handlar kläder. Förut kunde jag köpa ett plagg direkt för att det var fint men nu tänker jag på material och om plagget kommer vara användbart. "Älskar jag verkligen den här toppen?" "Kommer jag använda den?" Det är frågot man borde ställa till sig själv innan man går till kassan. 
Nu har jag gjort ännu ett shoppingmisstag som jag gjort tusen gånger förr- köpa skor online. Jag har köpt klackskor online 3 gånger nu och det har aldrig blivit som jag trott. Första gången-för små. Andra- Överraskande höga. Tredje. Jag kan inte gå i höga. Dem tredje är då de som jag beställde från Nelly, Stars by Jonas Hallberg. De satt perfekt och de var gudomligt snygga! Men jag kan inte gå i dem, de är helt enkelt för höga. Det suger för jag älskar dem verkligen och de var ännu snyggare i verkligheten- men varför behålla något jag aldrig kommer kunna bära. Visst jag hade kunnat gå i dem men hade sett ut som en uppstoppad korv och tänker inte sjunka till den nivån- ska man ha klackar måste man kunna gå i de! Så folket! Internet shoppa aldrig skor!!!
                                                         Lyssna på Hanna ;)

Rolig post!

Har varit en galen men underbar dag! Har haft fullt upp helt enkelt med träning och ja träning. Vi hade ett jättetufft pass på idrotten- backlöpning. Sedan när skoldagen var slut var jag och vännen väldigt hungriga så vi gick till Hemköp och köpte nybakat bröd och annat smått och gott- när vi kom hem till mig gjorde vi pasta med tomatsås också- fan var vi blev mätta haha. Men sen blev det träningspass nummer 2 och nu är jag hemma och fått väldigt rolig post ;) Först beställning från Nelly och sedan min Elle- som har världens finaste omslag(finare omslag vid prenumeration). Nu måste jag plugga, käka och sova - vi hörs ! Imorgon kommer bilder från beställningen ;)


Gangnam Style

GAALET hur stor "Gangnam Style" blivit- såå kul. Ni som inte vet var det är så är det typ ett slags danssteg som en kines(japan?) gör i sin hitlåt "gangnam style". Den har blivit en sensation och den här Psy som han heter är med på VMA:s och med på ellen show och lär britney spears dansen + uppträder, ja överallt. Här har ni låten och kända danssteget om ni inte hört!
 

Hiss eller diss?

På facebook kan man nuförtiden se när ens vänner har sett ens meddelanden och i olika grupper syns det hur många som sett inlägget man gjort o.s.v. Är det bra eller inte? Jag tycker det är väldigt roligt måste jag säga, t.ex. i klassgruppen då någon skriver och frågar om en läxa så står det att inlägget visats av 20 men inlägget har inte fått en endaste kommentar- nu sker inte det i min klass eftersom alla är så hjälpsamma, men ändå ;) Sedan tycker jag det är jättebra att man ser om vännen sin fått/sett meddelandet eller inte! Annars går man ju och tänker på det hela tiden .."undra om hon fick meddelandet" "tänk om hon är sur på mig" haha o.s.v Jag tycker det är skönt att veta om man blir dissad eller inte liksom! Men jag vet att många blir stressade och känner att man måste svara direkt på någons meddelande så att personen inte ska tro att man inte bryr sig- och ja det är väl ganska negativt men också ganska bra om vissa är slöa på att svara eller ofta glömmer bort ;) Haha jag tycker iaf att det är bra. Vad tycker ni om "nya" fb? HISS eller DISS?
 
 
HAHA , tjejkompisarna blev lite sura för att jag inte diggade en av deras favvo tv-serie.Vilket jag inte hade vetat utan fb:s "seen " effekt ;)
 

Red Wall

Nu har jag precis kollat på hollywoodfruarna-alltid lika bra. Ska väl plugga lite nu och sen hade jag tänkt mig ta en joggingtur men känner mig ganska slö just nu hehe. Ni får en dålig bild på hur jag såg ut idag- känner verkligen att jag måste shoppa för har jättesvårt att komma på vad jag ska på mig nuförtiden. Jag borde ladda med lite kläder till hösten så får la ta mig en tur till stan! Stay tuned! Puss!
Bootcut jeans-Vero moda, Kofta-HM , Silkes top (egentligen klänning) Zara, och massa ringar och flertal halsband som kommer från lite varstans. 

Innan skoltimmen

Har sovmorgon idag och var faktiskt jätteduktig och gick upp tidigare för att kunnata det lugnt men också göra ett(nu två) blogginlägg. Börjar 10.00 och slutar 15.40 idag och efter det måste jag nog tyvärr hem och plugga matte. Ibland undrar jag vad jag tänkte med när jag valde att gå natur -.- men men jag överlever typ. Aja nu måste jag dra! Får se om ni kanske får en dagens senare idag. Puss!

BB Bad?

För några dagar sedan köpte jag Loreals BB magique och nu har jag hunnit testa den ett par gånger så därför tänkte jag göra en liiiten recesion på produkten. 
 
Detta är vad som sägs om produkten på bland annat kicks hemsida; En perfekt, ultralätt creme som förvandlar din hud och ger en fjäderlätt täckning för ett perfekt och naturligt resultat.
Nude Magique BB Cream omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment-kapslar som får cremen att passa alla hudtoner. Nude Magique BB Cream rättar till hudtonen, täcker ojämnheter och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt.
 
 
Till och börja med så är det en väldigt liten tub på 30 ml- som tar slut väldigt snabbt då man behöver ganska mycket för att se resultat. Som det står ovan är täckningen verkligen fjäderlätt och du behöver concealer under ögon eller på finnar o.s.v. Naturligt resultat är det verkligen då jag första gången använde den inte såg någon riktig skillnad i ansiktet. Jag kan nog vara lite ovan också eftersom jag använt foundation förr vilket verkligen är täckande- men måste säga att produkten jämnar ut och är väldigt behaglig och det är ett stort plus- sedan att den anpassar sig efter hudens pigment är ganska imponerande. Men att tuben är så liten och att produkten inte har någon täckade effekt blir också stort minus för mig. Därför skulle jag ge produkten 2,5/5 i poäng, men om man har fin hud och inte bär så mycket smink vanligtvis så är det en perfekt produkt som jämnar ut och ger lyster! Allt handlar om hudtyp och denna var inte riktigt för mig, men användbar ;)
 
L´Oréal Paris Nude Magique BB Cream SPF 12L´Oréal Paris Nude Magique BB Cream SPF 12

Förslag ?

Något ni tycker jag borde blogga mer om, eller något nytt som ni vill att jag ska blogga om? Ge mig lite tips! Det är nämligen inte så lätt att komma på vad man ska skriva om när man inte vill att bloggen ska vara så privat. Plus att jag känner mig så slö just nu, har inte sovit mycket de senaste nätterna. När jag kom hem idag slocknade jag och simba direkt och när jag vaknade trodde jag att jag var försenad till skolan- helt j*vla lost. Men som sagt om ni har lite bloggtips så blir jag glader! Puss


Google translate är bra!

Behövde lite översättningshjälp på engelskan, den fick jag av Google;) Om ni översätter min blogg så kan jag lova att ni hittar massvis av sånna här slags översättningar.


The Perfect Pic

Det är såhär man ska se ut på skolfotot haha. Så perfekta bilder- den bilden som vi alla tjejer strävar efter men inte riktigt får. Någon dag ska jag få till en sådan vacker bild på mig, så e de ba!





Inspired?



Eftersom jag är lite tråkig just nu på bloggen så låter jag we heart it inspirera er istället! ;)

Skolfoto stress

På tisdag har min klass skolfoto- BLÄÄÄ. Varför är det så att man alltid blir så konstig på skolfotot? Min poträttbild brukar alltid vara fin men klassfotot blir man oftats inte nöjd med. Har iofs slutat bry mig nu fast bryr mig ganska mycket ändå hehe. Av någon anledning ser man aldrig ut som sig själv på skolfotot, det enda skolfotot jag varit nöjd med var 9ans sen när man var liten för då var man söt vilket fall som helst. Aja, förhoppningsvis blir det jättebra på tisdag, just nu tänker jag på om man ska ha utsläppt hår eller uppsatt... finns ju en chans att man ser flintskallig ut med uppsatt... Vilka problem man har ;) Bara jag som oftast blir missnöjd med skolfotot?? 
dsc01474 (MMS)
9an

BB

Nu har jag köpt mig Loreals Bb cream. Den är helt vit, som en vanlig dagkräm dock är det pigment kapslar i så när du sen masserar ut krämen så anpassar den sig efter din hudton. Den låter jättebra! Men vi får se- kan skriva sen vad jag tyckte om den. Handlade lite träningskläder också! Har ni en bra söndag btw? :)


Lever livet

Solen skiner! Jag måste tyvärr sitta och plugga men gör det bästa av situationen och det är en ganska underbar dag ändå. Lyssnar på härlig gammal musik på radio vinyl och dricker te, och försöker plugga matte förstås. Så svårt!                      


Världens bästa plagg..

.. Maxiklänningen.
Jag älskar långklänningar! De är definitivt mitt signaturplagg, om jag skulle ha ett sådant. Det är superbekvämt och efter du har dragit på dig ett enda plagg så är du redan påklädd, hur nice är inte det?! Om man har bråttom till skolan så är det bara ta på sig en långklänning och de är redo för dagen, haha. Plus att alla säger att man är fin eftersom maxiklänningen ändå är ganska "finklätt" men egentligen behöver du inte vara bra på stil/mode för det enda du gjort är att trä på en långklänning. Sen är det ju självklart att den måste vara snygg och man måste passa i det. Sedan är det lätt att jobba med långklänningen, t.ex. dra på en t-shirt eller någon fin tröja ovanför och du har en långkjol istället- plus att du blir lager på lager trendig. Jag älskar iallafall maxiklänningen och måste skaffa en enkel svart tight till hösten. Gillar ni maxiklänningar? Här är några snygga från Asos.com!


Vill ha den första eller tredje!

NYC

JAG VILL DIT.
 
Bild tagen från Angelicablick.se

Comfy Friday

Slutade tidigt och efter det åkte jag direkt och simmade med Linn. Nu är jag ganska slut och slappar framför tv:n. Vi får se vad jag gör/orkar ikväll , vilket fall som helst måste jag plugga imorgon- Det är inte lätt att komma till skolan efter att ha varit sjuk i en vecka. Åå blir sur bara av att tänka på det , tydligen skulle man skriva nån kort liten uppsats och skit till idag.. Aja nu ska jag var glader! Såhär såg jag ut idag, lite mys så.


Oups!

Har inte hunnit blogga idag tyvärr! Men ska frösöka komma på något att skriva om så blir det ett "riktigt" inlägg innan jag går och lägger mig. idag var jag i skolan, slutade halv 2, gick hem och hängde med vän sedan åkte vi och träna. Så längesen jag träna(varit sjuk) så jag var astaggad  och gav järnet, kommer antagligen ha träningsvärk imorgon- men underbart att känna sig levande igen! hehe. Imorgon ska det bli simning också efter skolan och sen fredag kväll ska jag nog slappa faktiskt- är inte helt kry plus att pappa åkt iväg så jag och mamma kanske spenderar en hel del tid tillsammans. Vi brukar alltid lyxa till det lite när pappa är borta av någon anledning. Aja förhoppningsvis får ni ett inlägg snart- nu ska jag kolla på "what to expect when youre expecting". Vi hörs!



Träningstaggad tjej

New in

Lite av de som var i goodiebagen ; multi lash mascara, body lotions, ansiktsmask + nått erbjudande. Jätte ointressant kanske , men behövde blogga om något :)


Dream Big

Jag vill ju också vara modell :(... hihi. Kolla skills jag har ju!Haha







Visningen

Då har jag varit och kollat på underbara Cornelia som var fantastiskt duktig! Hon bärde en underbar spetsklänning och var sjukt vacker i den. För övrigt hade alla extremt coola kläder fattar inte vart de hittar dessa plagg. Självklart var sminkningen jättefin, den var väldigt extrem med lösögonfransar och ögonskugga o.s.v. Det var en jättebra show som skedde på annexet! Jätteroligt att se och definitivt jätteroligt att se min snygga modell , tack för att jag fick komma! 
 
Tyvärr  ganska dåliga bilder men här har ni ett smakprov från showen! Kommer antagligen upp lite bilder på finest.se som är bättre sen. 

Weho jag fick en goodiebag , haha jag gillar det ::):):)
VackraCornelia



Make Up Store

Precis varit på make up stores visning där min vän Cornelia gått modell. Det var jättehäftigt och bilder kommer på bloggen ikväll!

 


L.A

Är hemma idag också och försöker bli frisk, är väldigt rastlös och känner mig bara trött så nu sitter jag och drömmer mig bort till de lite härligare dar! Här är lite bilder från min familjs USA trip, vi startade i L.A sedan var vi i San Fransisco, Vegas med mera. Bästa resan jag gjort hittills, saknar otroligt mycket- trivdes jättebra där. Här får ni lite bilder från L.A!





Mer bilder från gamla resor och sådant..? Kanske bara är jag som tycker det är kul hehe 
 

Galaxy

Hett i höst, galax tema- stjärnor och andra galax mönster. Såhär skulle jag bära det ! 
 
Jeans- Current/ Elliott  Topp- Topshop Skor- Gucci Sjal- Athena Procopiou

Hot or Not?

Lackbyxorna har blivit riktigt poppis nu i höst och jag tycker det är asläckert. Vad tycker ni? Är det något ni kommer satsa på i höst? 
 
Dessa från Gina tricot

Sjukling än

Klockan är 6 på morgonen och jag kan inte sova så jag tänkte att jag lika gärna kunde blogga , weho! Skulle vilja gå ner och ta lite halstabletter plus annat skit men Simba (som vi kommer behålla) ligger och sover på min mage och jag vill inte väcka honom, Såå söt!

Idag tänker jag bli frisk! Orkar inte vara sjuk längre -.- Jag var ju frisk nästan men sen gick jag ut i lördags vilket inte var så smart men jag blir ju rastlös :( Så ja dagen efter blev jag sjuk igen. Idag ska det bli massvis med filmtittande och Te och imorgon är jag back on top! Vi höres!


Katy Perry

Såg nyss på dokumentär filmen om Katy Perry och den var jättebra! Jag blev väldigt rörd och är än tårögd. Tycker Katy är jättecool och hennes låtar kan man verkligen relatera till! Plus att kolla hur söt hon är! Rekommenderar filmen!


AdR for H&M

I höst kommer Anna dello Russos accessoar linje för HM och det kommer defintivt vara massa "over the top" accesoarer, och jag planerar på att handla det mesta. Tycker Russo är så jävla cool, kolla bara!

Reflection

Hett i höst är mönstret som är speglat från sida till sida! Många stora kjedor har inspirerats av denna trend och nu går det att hitta spegel trenden lite överallt. För ett tag sedan blev byxor med spegelmönster jättepoppis och dessa från cubus nedan är det många som vill ha. 
Snygga right? ;) Sedan har Topshop många klänningar kjolar med spegelmönstret, så om ni diggar trenden gå till Topshop vetja! ;)




HOT OR NOT????

R.I.P Morgan Freeman

Nyligen fick jag reda på att Morgan Freeman dött vilket är sorgligt men han var ju gammal. Och han kommer leva vidare i alla filmer han gjort! Han var en underbar skådespelare! Hedrad av många. R.I.P


VMA 2012

Älska VMAs, alltid så jäkla bra- bästa uppträdanden! Tyckte årets var bra fast måste säga att förra årets var ännu bättre allt på grund av Breezys uppträdande. Vilket fall som helst tycker ni ska kolla på VMA, just nu på MTV går repriser på gamla debut uppträdanden. Här har ni lite bilder från röda mattan. Av tjejerna var definitivt Rihanna vackrast tycker jag! Sen är Wiz Khalifa så cooool!


Haha

Favvoriten just nu:
 
Så Rooooolig! Med i bridesmaids, what to expect when your expecting och nu Pitch Perfect som släpps snart. 
 
En film för mig hehe

Beställt!

Stars by Jonas Hallberg, Ms Jones Heels - real leather
Trappade ner från 10 varor till 2 , stolt.  
Eftersom jag själv skriver hur bra det är att ha ett par svarta pumps så kanske det var dags att jag köpte det. Har ett par som jag köpte för två år sen med de är alldeles för små. Så nu köpte jag dessa ovan och de verkar vara av bra material så det blir nog toppen! Och diademet tyckte jag var jättegulligt, fick lite gossipgirl känsla när jag såg de. Vad tycker ni? Är det snyggt? ( Ni får inte svara nej ;) )

Svarta Pumpsen

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om svarta jeansen som är ett av de flera "måste ha plaggen" enligt mig. Nu tänkte jag fortsätta lite på den banan! 
 
Idag tänkte jag skriva lite kort om de svarta pumpsen som definitivt är ett måste i garderoben. Du kan bära det till nästan allt , jeans, kjol, klänning o.s.v. Det piffar upp en tråkig outfit på direkten, t.ex. om du har en vit t-shirt och vanliga svarta struprörs jeans (som btw också är bra att ha plagg) och lägger till ett par svarta lackpumps så har du gått från tråkig till trendig. Fast släng gärna in någon rolig jacka eller statement halsband för att skapa lite mer liv!   Vilket fall som helst är svarta pumpsen som ett par converse , det funkar till allt och är superenkelt att bära! Fast man måste självklart ha mod att bära klackar , vilket inte alltid är så lätt. Jag känner mig som en jätte i klackar och ändå är jag inte såå lång! Om jag skulle vara kort skulle jag bära klackar konstant! ;)
 
Nu är dessa pumps från Jimmy Choo men du kan hitta svarta pumps på de vanliga budget kjedjorna! 

13.13

Godmorgon! Eller ja klockan är 13.00 så vet inte om det är så mycket till morgon längre. Brukar inte vakna så sent men katten (inget namn än) jamade en hel del inatt. Först sov han ett bra tag hos mig sen så var han väl inte trött längre och då ville han väl att vi skulle "umgås" med honom och då blev det en massa jam. Men han gillar att mysa med mig så tillslut somna han igen i min säng. Det är mysigt fast jag vågar inte röra på mig för då känns det som att jag kommer mosa honom, aja det går jättebra och jag tror faktiskt jag är hans favorit ;;) 
 
Just nu internetshoppar jag på Nelly.com , de har en asbra rea just nu så spana in ! Dock har jag självklart glömt bort mitt medlemskap, det är så typiskt. Måste börja skriva ner alla användar namn och lösen... Ni får se vad jag köpt senare idag! 
 
 
 

Update

Mår lite bättre så jag tror definitivt att jag blir frisk till helgen. Ska vara hemma imorgon så att jag får en "full recovery". Denna dagen har fördrivit mycket snabbt och varit ganska rastlös men har iallafall haft kattsällskap.

Sorry för dålig uppdatering idag men har mycket annat på tankarna. Imorgon lovar jag en massa inlägg för då ska jag ändå vara sängliggande en hel dag . Om ni har något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara slänga in en kommentar!

Sjukling

Jaha då har man blivit sjuk och det suger. Igårkväll fick jag jätteont i halsen och hela natten hade jag jättesvårt för att somna. Och idag kan jag inte äta eller prata:( Men dricker te hela tiden plus att jag har mysigt sällskap. Vi har nämligen en katt på besök som vandrat runt mammas jobb i några dagar och vi har varit lite oroliga. Så igår på kvällen åkte vi och hämta upp sötnosen och tog till polisen för att kolla om den hade något chip eller om det fanns någon anmälning för en rödvit borttappad katt. Så det var lite mixade känslor igår, först kändes det jättehemskt att han inte hade nånstans och vara och han jamade konstant efter hjälp ( kändes det som) Hos polisen visade det sig iaf att en anmälning passade in men ägaren verkar inte alls så ansvarig. Till och börja med om du skaffar katt så bör du alltid göra en markering i örat eller chippa och det hade hon ej gjort. Sedan när polisen ringde och prata med henne så verkade det som att hon inte ens brydde sig. Ägaren hade inte orkat ta hand om katten lät det som och då bett sin väninna ta hand om den och vänninan hade då inte gjort det.. och sen hittade katten oss. Blir verkligen arg att prata om det här, om man inte kan ta ansvar för sitt husdjur , skaffa inte ett! Vi ska ta hand om honom tills dess och ägaren skulle höra av sig till oss idag..
 
Kolla hur sööt! Riktigt sällskapssjuk, han vill mysa konstant haha







Världens sämsta mobilbilder- men somsagt han ska alltid vara med och är ganska ofta i vägen som ni ser :P

Zara levererar

Jag vill verkligen ha en skithet kappa! Nu har jag checkat Zaras hemisda och de har jättefina kappor, dock vet jag inte hur bra de håller värmen- men man får prova sig fram. Det händer nämligen väldigt ofta att man köper en riktigt snygg höstjacka men sedan tvingas man ändå gå med dunjackan för att det är asakallt :( Eller händer det bara mig? Så jag skulle gärna vilja hitta någon bra kappa som jag kan bära under kalla vinterdagar! Men här har ni iallafall lite smakprov från Zaras kollektion!









Fashion Blogs

Mina favvo modebloggar är dessa 3! Alla dessa tre har ganska olika stil på både kläder och på bloggen, vilket jag gillar! På många modebloggar ser nämligen alla likadana ut som de andra bloggarna ;)
 
Sofi Fahrman
http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/
Hon har jättesnygg exklusiv look, och man för följa livet i New York vilket är kul!
 
 
Angelica Blick
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
Underbar inspirerande och vågad stil och massvis med fina bilder! Defintivt stora favoriten!
 
 
Sania Claus
http://saniaclaus.chic.se/
Härlig feminin stil! mixar både budget och lyx!
 
 
 

Sommaren är kort!

Sista shortsdagen eller vad tror ni? Nu är det sol iaf! Och jag är ute med mina spacesharks och skjuter vatten raketer, en sann naturare. Haha, såhär ser jag iaf ut!







Inspire me

Sitter och försöker skriva en miljöbeskrivning men min gärna är tom, behöver inspiration. Jag måste skriva klart första utkastet av en novell idag innan jag åker iväg till dansen runt 19.00 enligt min "att göra lista". Dansen blir nog kul, förhoppningvis svårare denna vecka- eftersom de tyvärr var lite väl enkelt förra. Och nu känner jag att det här är världens tråkigaste inlägg .. Säger ju att jag är helt tom i huvudet just nu! Haha. 
 
Jag just nu, Webcam är ju kul!




 

Flowerbomb

Idag var jag faktiskt barbent och frös faktiskt inte så! Det ska ju ändå vara runt 20 grader nu i veckan så om bara solen hälsar på får vi ju riktig sommar;) Här har ni iallafall dagens outfit! Ganska enkel men ändå mysig och fin på samma gång. Och även fast jag var barbent så kände jag mig väldigt höstig måste jag säga. 



Och till sist , för oss som inte vill frysa alls om fötterna!

Snowjoggers! Dem är jättevarma och jag tycker de är snygga! Fast det kan man defintivt ha delade åsikter om. Jag tror faktiskt jag vill köpa mig ett par från Snowjoggers märket , Rubber Duck. Ser bra ut och verkar vara riktigt bra dojjor! Tror faktikst man kan matcha detta snyggt i vinter ;)




Dessa kan du hitta på barndos.com eller säkert i någon liten skoaffär. Priset ligger runt 700 kr. Jag tycker de är skitballa!

Boots, del 2

Riktigt snygga höstskor från Zara! De känns helt rätt, trendvist. 

Älskar nr 2, vill verkligen verkligen ha de. Dessa skor kanske inte är det optimala valet men låt er inspereras! Vilka tycker ni är snyggast??? :)






 
 

Boots, del 1

Nu är hösten och snart vintern här och då är det bra att ha ett par boots av något slag som håller fötterna varma men också gärna är väldigt snygga. Har spanat in lite boots nu som skulle passa bra i höst/vinter- de flesta är snygga samtidigt som de känns väldigt praktiska och bra i vinter! Självklart ligger då priserna ganska högt men det är det värt när det gäller vinterskor som du ska ha så länga som det bara går. Sedan har jag några par skor som är otroligt snygga men känns riskabelt ifall de håller värmen så bra.. Men nu ska jag guida er genom dessa praktiska men ändå snygga skor!


Svarta skinnstövlar med textilfoder och gummisula, Replay. Otroligt snygga men ändå avslappnade, jag är väldigt förtjust i boots med högt skaft- det värmer ju faktiskt också en större del av foten. Dessa hittar du på Scorett för 2500 kr, auch!


Cowboy inspererande bootsen håller sig kvar denna höst med fast iår får det gärna vara riktgia cowboy boots. Men dessa är enkla, snygga och lättmatchade. Dessa är Scoretts egna märke och är helt i skinn med syntets sula, 1299 kr. 


Svarta skinnstövlar, syntetsula- Scorrets märke. De är väldigt snygga men kanske lite tråkiga för jag tror många kommer bära dessa i höst! Men verkar som bra dojjor och kostar 1499 kr.
 
I NÄSTA INLÄGG FÅR NI SE SNYGGBOOTSEN SOM ANTAGLIGEN INTE ÄR SÅ BEKVÄMA, MISSA INTE.
 
 
 

Just walked in

Snart ska ni få ett riktigt inlägg men innan dess så gör jag bara en liten uppdatering via mobilen! Idag var det skola igen och vi börjar klockan 8 vilket bara är för tidigt!:( visst var det kallt imorse också ? Kände att jag behövde ha vantar:( Var så trött och kall imorse så jag drog bara på mig stickad tröja och jeans -vilket sen blev ganska jobbigt när solen kom fram men då blev jag iaf pigg!;) som sagt , ett riktigt inlägg snart!


Söndag

Kom från ett tag sen hem från stan med Mamsen! Vi har varit på Skansen vilket var jättemysigt dock lite kallt. Vi såg lodjursungar och jag blev kär! Vi var på Lillskansen där det var världens sötaste kanin och en stackars katt som inte fått ett hem än så nu funderar vi på att ta hem han till oss. Tänkte aldrig på det när jag var liten men Lillskansen är ganska hemskt ändå, de är instängda i små rum och massa barn springer omkring och skriker, de kan inte få mycket lugn och ro. Självklart har de det jättebra men kan ändå få den där lite sorgsna känslan. Btw? Visste ni att de har tre olika glasrum två med olika sorts möss och tredje med råttor..asså fy! Vem vill se det? Jag stack där ifrån direkt :S Har orm och rått fobi om ni inte vet det, fast det borde i och för sig alla ha. Haha. Efter Skansen gick jag och mamma tillbaka till city, norrmälarstrand och satt oss och fika på strandbryggan sea club. Och nu är jag hemma och ska träffa Emelie om 3 min! Bye!

 











 

 


Grill Sommar

 Igår var vi på grill sommar , det ligger på norrmälarstrand och är grills sommar restaurang som dom nu stänger för säsongen. Det var jättehärligt och snyggt på flotten och de var varmt med infravärmare och filtar. Riktigt gott och jätte goda drinkar. Hit får man gå nästa sommar och hänga, det verkar som att de kan vara en hel del ungdomar som håller till där. Här får ni några små bilder!


Sedan var det bio mys med Lisa och vi såg magic Mike, den var bra! Fast en väldigt tragisk historia :(
 
Hade en jättemysig kväll! 

Date night begins

Nu ska jag och päronen påväg in till stan för att äta middag, om ni har tur får ni pic på maten. Vi hörs!

Nu är jag redan blek och höstig..


Translate my blog

Har lagt till en translator till bloggen nu! Haha vet inte om det är så bra, översätt till engelska och läs bruchetta inlägget!

Bruchetta

Tips på enkel och jättegod lunch! Tjockt vitt bakat bröd , på med olivolja, vitlök , salt , peppar -in i ugnen( du gör ett vitlöksbröd) Sedan lägger du på röran med hackade tomater, basilika och mozzarella, och vips klart! Om du vill att röran ska va varm och att mozzarellan ska vara smält så är det bara ställa in i ugnen igen ;)


Mys

Lördag, underbart. Jag sitter än i sängen med täcke och filt och bara myser samtidigt som jag hör hur regnet öser ner där ute. Poetiskt va? ;) Många dampar sönder på det här vädret men jag tycker det är jättemysigt, fast hade gärna velat ta en promenad eller något men det regnar verkligen konstant. Jag håller på att lära mig min nya data nu och jag tycker den verkar fungera väldigt bra. Jag håller också faktiskt på att kolla sol och bad resor på airtours.se och försöker klura ut hur mycket pengar jag behöver spara tills nästa sommar resa, haha ja jag vet det är låångt kvar. Ville bara uppdatera lite snabbt. Det kommer komma fler inlägg senare idag, ska ha dejtkväll ikväll med familj och vänner och det ska ni få följa! Erkänn att lördag är den typiska dejtdagen, dinner and a movie. Eller är det bara jag som tycker det? 
Såhär mysigt har jag det i fönstret just nu, tycket det passade bra att tända lite vaniljljus hihi. Vi hörs snart! Har ett inlägg på g!

RSS 2.0