YOLO

Idag ska jag plugga. Så är det ba, tänk när jag är klar vilken underbar känsla. Har haft ett riktigt bra lov hittills och har faktiskt inte haft tid att plugga men nu, nu idag har jag inget planerat och då blir det plugg. YOLO.
Tisdagskväll
 

Wishlist

Caley shirt
Spegelmönstrad mycket snygg skjorta som jag gärna plockar hem från Monki för 300 lappen! Synd att man är pank och lite halvt oinspirerad på att göra sig fina under dessa vintertider. Jag får spara all min shopping till New York, bara en månad kvar nu hörrni! GAAH

WOW

Ska ju till way out west i sommar och från dag till dag släpper de en ny artist som ska komma. För några dagar sen fick man veta att Kendrick Lamar ska spela, vilken lycka! Han har blivit väldigt stor och han har en spelning i stockholm snart (slutsålt) , tur att han kommer till wow då! Kommer många bra artister men har några favoriter och sedan finns det några artister som kommer som jag definitivt inte kommer gå och lyssna på, ni vet de typisk pretto banden med blommor i håret haha. Men är verkligen taggad till way out west och det blir mycket hiphop, YES. Så bra att vännen min (Lisa) fick mig att inse att way out west is the way to go. Haha puss vänner!

 
1. Azelia Banks 
2. Kendrick Lamar 
3. Danny Brown 
4. Solange Knowles 
 

Arizona Green Tea

När jag var i USA var det enda jag drack dag in och ut Arizona Green Tea - with Ginseng and Honey. Det är otroligt gott, nyttigt och 100% naturligt -nej jag försöker inte sälja denna produkt nu men jag rekommenderar den! Den finns bara att hitta ( tror jag) på Coops alla världens mat hylla och kostar 23 spänn, vilket är alldeles för dyrt , den kostar 7 k i USA. Så nej jag dricker det dag in och ut längre men om jag ska handla på Coop så köper jag inte mat utan jag lagrar upp med lite grönt te. Aja så det var ett litet tips av mig! Man ska överhuvudtaget spana in all världens mat hylla , speciellt om man är en mac & cheese människa . Puss


Just Do It

Okey, so I got home from school a long while ago and I'm thinking about bringing out my physics book. No I dont want to, and there's no stress. But if I dont do it now i have to do it later, and that always ends very well ( ironi). So you know what? I'm gonna do some physics right now, because I'm just THAT awsome. 
 
How about you? What fun are you doing this afternoon? Also looking forward to "sportlovet"? Haha.
 
Tumblr_lvfuwgedp01r5dgp2o1_500_large

WORK

Kom nyss hem från träningen. Älska känslan efter man är klar med träningen, jag känner mig duktigt, snygg , BÄST. Tycker väldigt mycket om att träna och under årkurs tre om jag får mitt förstahandsval i induviduella så kommer jag gå träningslära, skoj!
 
Nu när jag blivit mer tränings intresserad är det mycket roligare att kolla på sportkläder också, finns mycket snyggt! Men jag vet det svider i plånboken , men har man dålig ekonomi som jag just nu så finns det ju faktiskt de underbara budget kjedjorna som har riktigt snygga och billiga sportkläder! YES. 
 
Jag har plockat ut lite från H&M:s sport kollektion, tar gärna hem allt ihop! Tagga träning nudå!
1. Sporttopp , 199 kr 2. Funktionsjacka 499 kr 3.Sportbyxa 199 kr 4. Funktionsjacka 299 kr 5. Löpartights 299 kr 6. 149 kr 7. SportBH 99kr.

Escape me

Leave myself behind. Escape me. No fears, no sight. Escape me. Live without living. Escape me. No pressure, no sadness, no mind. Escape me. I'm not a robot. Escape me
Lyssnar på gamla Tiesto låtar , bland annat "escape me" dåra! Kom nyss hem efter ett tungt matteprov, FAN VAD BRA DET GICK. Nej bara FAN. Ska göra lite samhälle nu, spela lite CC - candy crush för er som är lite efter. Yes jag har blivit beroende, det blir vem som helst som börjar spela- så tips, håll er borta. Haha. 
Kommer upp ett inlägg lite senare, vet inte vad dte ska handla om än men känner mig inspirerad så missa inte! Puss

Vår hos H&M

Snygga vårklänningar hos H&M. Å vad jag längtar till våren! Att få gömma undan alla svarta och tråkiga vinterplagg och få ta fram några fina klänningar och solbrillorna. Nu får det förfasiken bli vår snart! You agree??

 
Älskar den rosa klänningen, förhoppningsvis hänger den snart i min garderob!  Ingen av dessa kostar över 300 lappen! :)
 
 

 
 
 
 

Vill inte.

Måste gå upp. Vill inte. Måste plugga matte. Vill inte. Jag är trött och HATAR mattematik. Ha en bra dag - Hejdå.

Expectations

Tumblr_lyvp2dcrfn1qfe8teo1_500_largeTumblr_m2zoob8d4g1qjldito1_500_large577156879_largeTumblr_mgtza8lhxm1rln8vao1_500_large
Not even two months left until I get to lay on miami beach and get myself some sun. Feels good. 

Sweet Life

Everybody is turning 18 right know! I feel a little freaked that it's not that long until my bday. Even though i can't wait I also feel like the time is moving to quickly - I think I need a break haha. Now everybody are becoming "adult", tomorrow they will be wearing their wedding gowns, and not far from that they will have their first born! I'm just saying - we really should enjoy life, while it last. Haha dont want to freak you out - we are still really young y'all! ;) XO


Happy Valentine!

 

Mrs.Carter

Nej jag har inte legat och latat mig denna morgon , jag har fått mig en biljett till Mrs Carter Show. Nu är jag pank och ännu pankare men mycket lycklig. Vi ses 29 maj Beyoncé.

Carmen

-So talk to me why I'm your dreamgirl. 
- That's gonna be a short conversation.
 
 

Let the Sunshine In

 

Fuck I'ts Sunday

Godmorgon vänner just nu känner jag bara : vad händer?:o det är söndag :( , helgen började ju precis! Fredag man ba yes helg , snabbt slår det över till lördag fortfarande helg men sen slår det för jävla snabbt över till söndag.. Och på söndagar måste man göra allt det som måste göras, så det är i princip en deppig, riktigt lat skoldag. Men idag tänker jag shoppa - det är dags nu( ignoring the fact that I'm broke) och ha lite kul. Vem vet kanske är jag duktig och pluggar? Men ingen stress med det för det är förfan helg, så det så! -.-

Haha söndagsångest ( även fast jag är ledig imorgon)


Långhelg

Studiedag på måndag vilket innebär att jag har en långhelg, woop woop! Fast aa, måste plugga på måndagen men äsch! Idag ska jag till Operan och kolla på balett - Törnrosa med min madre, ska bli jättekul! Därefter ska vi ut och äte på Missisippi In med la familia ( hoppas vi inte börjar bråka) vilket ska bli mys det också! :) Igårkväll var jag på en 18-årsmiddag och efter det drog alla 18-åringar ut och då kände man ju sig lite halvt som en loser som fick åka hem igen och slå på tv:n höhö. Nej men hörrni nu måste jag göra mig i ordning ska åka strax, jag kan kanske lägga ut en bild från baletten( för att ni är så intresserade av det) ! ;) Puss
Bild ifrån föreställningen !

Survivor

Hej! Slutade en timme tidigare, weho! Haha nej men jag sitter och pluggar nu ändå, Geografi prov på fredag men det ska förhoppningvis gå bra! Sitter och käkar min mycket goda citron-yohgurt glass också som jag tillverkade igår , mums mums. Tänkte att jag skulle göra nyttig glass men även om det är yohgurt och inte grädde så är det fortfarande två deciliter socker höhö. Men näste gång får jag väl köra med stevia i så att det blir riktigt "nyttigt"! Om jag planerar att äta glass väldigt ofta.. vilket jag gör! ;)
 
Okeje , aja super onintressant inlägg , skriver nått senare men nu måste jag tillbaka till plugg! ( Shit duktig tjej)

Be my Valentine

Snart är det allahjärtans-dag , jag älskar allahjärtans-dag. Alla människor blir bara lite mer kärleksfulla - förutom de som blir deprimerade och negtiva såklart! ;) Nej men det spelar inge roll om man är singel eller i ett förhållande du fortfarande så mysigt! Man kan vara med vänner, pojkvännen, familjen eller bara ensam med B&J och en massa romatiska filmer! Egentligen borde varje dag vara som allahjärtans-dag, jag menar borde vi inte vara lika bubbligt kärlekfulla varje dag? 
 
Nu i affärerna hittar man olika hörnor med nallebjörnar, blommor, parfymer och choklad och oftast är det nått specialpris på röda spetstrosor typ haha. Nej men jag diggar det, do you like valentines day?? :)
 

The Carrie Necklace

Jag vill ha the carrie necklace fast istället ska det stå love! I Sex and the City har Carrie ett halsband som hon alltid har, sådana sorts halsband kostar typ inget och finns att köpa lite överallt i små smyckesaffärer men det var inte efter serien som det blev så populärt och man kallar det "The Carrie Necklace". Det är väldigt fint helt enkelt :)


 
 

Oväntade vägar.

Fortsätter lite med det "gamla" temat här i detta inlägg. Om ni inte vet så älskar jag all gammal musik från 50, 60, 70 och 80 talet. Om jag lyssnar på radio så lyssnar jag på Radio Vinyl för det är bara så bra. Musiken har en större mening, annorlunda röster -  det är speciellt, idag låter mycket av det nya likadant fast självklart finns det hur mycket bra musik som helst som släpps idag, t.ex. vad skulle jag göra utan Kanye West och Kid Cudi i mitt liv?
 
Men tillbaka till ämnet, idag när jag lyssnade på Vinyl så spelade de Ted Gärdestad - Åå kärlek & sommar och Otis Redding som jag bara älskar! Fast då kom jag och tänka på hur orättvist livet kan vara. Ted sjöng i Sol Vind och Vatten , "För jag tror, jag tror att livet får ett lyckligt slut" en låt som sprider glädje, men han fick inget lyckligt slut utan han hade det så jobbigt och tog livet av sig. Otis Redding hade hela sin karriär framför sig, han hade släppt några hits och 6 veckor innan hans största hit "Sitting on the dock on the bay" släpptes dog han. Han dog i en flygolycka , blev 26 år gammal tänk hur hans liv hade kunnat bli..så framgångsrik. Det är så ledsamt men det som ändå är otroligt häftigt är att de lever vidare ändå! Genom deras musik, tänk att kunna lämna kvar ett revir så, att alltid bli ihågkommen. Wow. Jag vill att folk ska minnas mig, veta vem jag var, finnas kvar när jag är borta - för det som skrämmer mig med döden är att försvinna, att bli glömd - att inte kunna vara Hanna Åkesson, jag menar vart tar min personlighet vägen?
 
 
Nu blev det lite djupt inlägg här, men lyssna så bra! :)

I Wish.

Ååå gamla dansfilmer, underbara - Dirty dancing,flashdance, footloose  och den senaste jag såg var Girls just wanna have fun den var ba bäst. MIn absoluta favoritskådis har huvudrollen också - Sarah Jessica Parker. Älskar dansfilmer och dem allra äldsta är bäst, blir så inspirerad! Jag vill vara där, jag vill vara baby som nobody puts in the corner. Jag vill vara med i en gammal dans film eller uppleva det i verkligheten. Så hett. Så bra.


 

RSS 2.0