Freeeedag

Äntligen helg! YES. Kul, kul ,kul . Allt jag har och säga för idag , nu ska jag mysa med katten och kolla på lite tv-serier. Ibland måste man ju få slappa? ;)

WEHEARTIT

 

Doing Things My Way

Gaaah vilken jobbig men underbar dag! Har gjort lite vettiga saker, varit på sång och tränat! Nu är jag helt slut och skakar efter att ha kört box! Inte stabilt. Haha men känns bra och nu kom jag hem och då står det en bodyshop adventskalander på bordet! JA :D Efter att man har öppnat alla 24 luckor behöver man inte handla produkter på ett år och då är det perfekt att köpa sig en ny till nästa jul hihi. Nej nu ska jag ner och och kolla på historieätarna och dricka massa vatten. Puss på er!

Hej mitt Vinterland.

SNÖ. Har inte bestämt mig om jag är glad eller inte, höhö.
Looken idag. Allt H&M förutom tröjan som kommer från Asos. 

Regn

Regnar ute. Mys. Kom därför att tänka på att nya stövlar skulle kunna behövas. Jag är inte något fan av hunter stövlar alls men dessa var ju balla! Varför ha svarta när man kan ha rosa? ;) 
Spana in på http://www.ladyville.se/  !
 

Hej Måndag.

Skolan slut men plugget fortsätter. Haha. Aja , såhär såg jag ut idag. Hade klackarna , skönt att ta av dem nu. Sedan snodde jag brorsans Diamond hoodie , det är najs att ha en brorsa med snygga kläder ;) och japp det fick bli mobilkameran , men liite ser man iaf ;)

 


Sparkling at H&M

The crystal bra har vi nog alla hört talas om, om inte är det en väldigt populär bh med nitar och glitter som är väldigt snyggt att ha under fest och bra att piffa upp en outfit med. NU har det här kitet kommit från HM , och oooh jag diggar det. Kom igen vem vill inte ha paljett trosor? ;)

Idag ska jag..

  • Skriva klart en kladd på samhällsuppgiften
  • Kolla på en bra film 
  • Lägga mig tidigt
Släkten är här så det är svårt att koncentrera sig på plugget men ska kämpa på. En varm kopp choklad kanske gör det lite mysigare att plugga. Har fått en asbra och good varm choklad kub av pappa. Det är som när man lägger en te klämma i varmt vatten fast nu är det en choklad kub på en pinne som man får smälta i mjölken. Mycket finurligt och gott. 

Taggar till

Längtar till att få se den här filmen! Älskar sånt här , en riktig hanna film :) Har lagt ut trailern förut, det här en scen då de battlar hihi ! :D ååå så bra . 

Foodgawker

En av de bästa apparna. Jag älskar mat och här lägger folk upp jättefina bilder på vad de lagat och sedan om man går in på den får man receptet. Brukar gå in och bara kolla på allt gott och bara dö lite grann..


Älska.

De bästa tweets kommer defintivt ifrån Will Ferrell , han är alltid lika rolig i filmerna och hans twitter konto är (Y) 
Många kloka ord! Följ https://twitter.com/FillWerrell 
Några av många tweets:
  • When your ex tells you "you will never find anyone like me" reply "that's the point"
  • In every circle of friends there's always that one person everyone secretly hates. Don't have one? Then it's probably you.
  • Roses are red, violets are blue, im not good at poems, nice tits.
  • This Thanksgiving let us all give thanks for the important things. Like how Twilight is finally over.
  • Bara kul och ganska sant för den delen! U like?

Godmorgon.

 

Äntligen fredag.

Provet gjort , skoldagen slut -skönt. Har massa plugg i helgen men ikväll ska jag bara njuta av ledigheten. Har köpt mig lite svindyrt naturgodis och hämtat ut mina två nya magtröjor som jag btw älskar , imorgon har jag planerat att ta lite Pics. En magtröja ger verkligen bilden av en smalare midja och de diggar jag haha . Ne men spana in asos.se de har massvis med fint!;)


Om tiden räckte till

Snabbt hej! Har galet mycket skola nu så att jag hinner inte mycket förutom att plugga. Hade planerat en dagens idag men lyckades inte ta några snygga foton.. med mobilen. Well well, fick iaf en glad suprise när jag kom hem - mina tröjor från asos har äntligen kommit ,så imorgon får jag hämta ut de :) Nej nu ligger fysikböckerna och väntar . See ya!

Vinter

Det måste vara vinter nu, fryser ihjäl. Det är till och med så att man måste gå in på Hemköp och värma sig..
Nej handlade faktiskt. Hur är det med er då? Diggar ni vädret? De flesta är ju glada nu för att det är jul snart men jag blir bara irriterad trött och sur av att tänka på det- Måste till solen. Nu.


Klockad

New in: Klockad kjol i svart. Tycker det är riktigt snyggt om man lyckas få ihop en bra outfit med den, kan ju väldigt lätt bli sockersött. Denna är från Cubus och kostade 300 kr , och såhär skulle jag vilja bära den!
Theodora skirt
 
 
 

Sorry!

Sorry för dålig uppdatering idag! Har fullt upp med fysikplugg, tar med tid en anat. Men har hunnit ha lite kvalitetstid med två fina vänner och käkat massa kakor och te. Nu ska jag bege mig till sängen , vem vet kanske blir lite fysik till kvällsläsning? Håller på att slockna , imorgon blir det dagens outfit, weehoo ! Hehe. Usch, blä, godnatt.

New In: Stövletter

Svarta Stövletter 299 kr HM. Hur billigt? De är självfallet i plast för de priset och antagligen inte det bästa materiallet men det funkar perefkt för mig som inte bär klackar så ofta.Bbehöver inte känna ångest för att de står inne i garderoben som med mina andra sandaletter som inte fick användas mycket i sommar. Men dessa skor är vardagliga och lättburna så kommer nog kunna ha dem en hel del, iaf tills det blir isigt och kallt. Ser inte jättesnygga ut på bilden men det är riktigt snygga på och jag gillar denna modellen. H&M har faktiskt samlat på en hel del snygga skor men ma får tänka på att det kommer nog inte hålla i evigheter så att man inte går och köper nya vinterskor på HM typ ;)
 

Sneak peak: New In

Svarta stövletter


Redo för att festa?

Jag tycker festklädsel är svårt speciellt när man inte vill vara för fin. Jag brukar köra på en snygg top eller nån sexig detalj. Oftast funkar det bra med något vardagligt som en transparet t-shirt eller blus där spetsbh:n får visas blir lite avklätt fast ändå klätt, snyggt och enkelt. Men annars är det alltid dra på sig nått som glittar och du är redo för kvällen! Något jag gärna skulle vilja bära på fest just nu är den nitade eller glittriga bustiern/bh:n! Assnyggt att ha undertranparenta plagg eller bara med en öppen kofta kanske. Här har ni några snyggingar från topshop!
Snyggt??? Jag gillar det! 
 
 
 
 
 

Äntligen helg!

ÄNTLIGEN. I helgen ska jag försöka vila lite men också få massa gjort. Redo måste jag bli för nästa vecka. Hoippas alla har en bra helg och trevlig fredagskväll , nått skoj på g? 
 
GLAD TJEJ. Fast btw har inte fått mina nybeställda tröjor än , hallå var är ni??? :( När jag fått dem ska jag ta lite sexypics haha. Jag villta lika fina bilder som angelica blick - älskar hennes blogg. Läser bara hennes blogg plus mina vänners och min ;)

 

Stress

Kaotisk dag.

VEM ÄR DU? Känns som om jag kollar på en helt annan människa- läskigt

Make it Happen

Redo för biologin imorgon. Vet inte vad mer jag ska träna på och det känns som att de bara kommer att gå fel om man matar in all fakta. Nu kan jag inte göra mer förutom mitt bäste och det känns bra. Nu ska jag slappa och snart somnar jag nog haha. Imorgon är det sovmorgon- najs. Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu så det får bli mer bloggande imorgon , förhoppningsvis har jag något snyggt på mig som kan visa upp haha. ;) Puss och godnatt!

If she's the one

Strax åker jag iväg till träningen och kommer hemma vid halv 11 så blir nog ingen fysikläsning. Jag tycker det är jätteskönt att träna så sent för då när man kommer hem och ska sova går det ganska snabbt att somna. Har inte sovit jättebra de senaste, kan bero på att man efter höstlovet har en helt anna dygnsrytm men håller på att bli som vanligt igen (tror jag) ! Aja vilket fall som helst har jag kommit en bit på biologin men det är aaassvårt :( Sedan ska jag försöka skriva klart engelskan nu- men gud vilket tråkigt inlägg haha! Skriver mycket om plugget nu bara för att känna att jag faktiskt får saker gjort och det känns bra liksom :) Kan ju säga att jag lyssnar på Loreens nya album och gillart, en hel del bra låtar:) Måste gå nu! 
 
Låtarna jag diggade: If shes the one,Everytime, Do we even matter, In my head, Heal

Pluggar

Eller ja jag försöker


Todo

Tjeenare ! Kom nyss hem från skolan efter bland annat ett 3 timmars matteprov. Jag hoppas jag blir godkänd! Det lär jag bli om de räknar ihop alla poäng och inte bara E-poäng för att bli godkänd. Aja nu är det över fast har en hel del saker kvar denna veckan. Ni behöver inte läsa det här inlägget för nu kommer jag göra en lista med allt som måste gör denna veckan så att jag har koll. Kanske inte jätteintressant för er höhö. 
  • Måndag: Argument till onsdagsdebatten, Läs Biologi
  • Tisdag: Biologi, svara på frågor- fokusera på vattenpotenial. Kvällsläsning- fysik?? 
  • Onsdag: Debatt. Plugga Biologi. Läs Fysik.
  • Torsdag: Biologiprov. Samhällsuppgift om nödvändigt. Läs fysik.
  • Fedag: Kanske leva livet litegrann? 
  • Lördag: Kladd- samhällsuppgift.
  • Söndag. MYYYYS och inget annat.
Haha ja den här planeringen ska jag försöka följa men det är så himla svårt! Tiden räcker inte till, finns ju något som kallas liv också, eller? Men om jag hinner göra allt som står enligt planeringen så är jag ju bäst, PLUGGIS NR.1 
Wiii nu är jag ju typ lite taggad, pepppepppeppp.

 
En tjej med få besvär , lite avundsjuk på henne haha. Hur varmt är det inte där om man kan gå omkring i bikini? ÅÅÅ vill till värmen . men äsch nu ska jag inte deppa längre! 
 

Swag

Uggs är ju förjävligt sköna och om jag skulle skaffa mig ett par skulle det vara dessa, hur balla?!
 
Glitter och glamour är alltid bra (Y)
 

Crush On You

Ni som inte vet så älskar jag magtröjor. Korta toppar med högmidjade plagg är en assnygg enkel kombo. Du får lätt en timglasfigur med magtröja och högmidjad nederdel och man behöver verkligen inte vara lika platt som tjejerna nedan för att se snygg ut i en magtröja. Äger inte många magtröjor och skulle gärna vilja klicka hem några sådana här simpla från Asos nedan.
 
Ligger på 100-200 kronor
 
 

No sleep

Pluggar matte, går ganska segt men måste bli klar med betinget idag så jag kommer inte gå och lägga mig förs än jag är det. Just so you know. Tyckte det var bra att skriva det på bloggen för då känns det mer som att jag faktikst kommer sitta upp tills jag blir bra. Kan ju inte ljuga på bloggen liksooom. 
Vill ha sommar igen, slippa tänka på plugg och annat som drar ner ens vardag och faktiskt få göra det som gör en lycklig. Entering deppmode. 

Vila d'este

När vi var i trädgården sprang jag hela tiden omkring och bad pappa ta massa foton på mig hehe. Såhär såg det(jag) ut! ;)
 

 

Det som shoppades i Rom

Shoppade bara 1 sak i Rom, en väska. Den kommer från Armani och deras ungdomsmärke Armani Jeans, är jättenöjd med den och det kändes kul att handla något lyxigt i Rom på de fina gatorna. Jag hade det jättebra i Rom och tyckte om staden väldigt mycket. En av det bästa sakerna på resan var nog ändå Vila d'este utanför rom som är en fantastiskt villa med en underbar trädgård som är otroligt stor och mäktig med över hela 500 fontäner. En underbar plats och ett av mina paradis. Ville åka till Vila d'este enda sen jag var liten eftersom de är där i en av mina favoritfilmer och nu har jag äntligen varit där och det var ännu större (och svårare att ta sig dit hehe) än vad jag trodde! Jag får lägga ut lite bilder från den dagen sen , här har ni väskan! :)
Klassisk menändå väldigt flashig och anorlunda. Jag har ju diggat lacktrenden ett bra tag men inte vetat om lackbyxor varit sådär något för mig, men väska..! 

Kicka igång mig!

Matteprov på måndag, ligger 50 sidor efter i boken- pluggar inte. Asså hatar när man inte har orken att sätta igång med något. Brukar vara ganska grym på att få saker gjort men nu är jag seg, kan ju bero på att det är matematik som suger men oftast när jag har alldeles för mycket saker att göra så får jag ingenting gjort för att jag vet att det är så mycket hehe. Men ska försöka göra 1 sida matte idag! Haha börjar sakta men säkert, sedan är det bara 49 sidor kvar!
Idag var det iallafall en skön skoldag med endast 1 lektion. När jag kom hem bakade jag scones, gjorde lemon curd   och drack massvis med te. Nu är jag mätt och glad och ska surfa runt liite sen blir det matte!
 
Lånade brorsan versace skjorta idag, kände mig het. Haha nej men den är verkligen jättefin tycker jag :)

Vampyr

Mitt försök till att vara vampyr, har svarta linser men de syns ju fan inte. Snyggare/coolare i verkligheten! ;) Vad klädde ni ut er till halloween ? Kan ju säga att efter drygt 3 timmar var tänderna av och linserna med, såg ingenting typ haha. Nästa år tänker jag satsa hårt på halloween, det är ju askul! ;) 

I'm Back!

Har haft fullt upp men nu är jag tillbaka på bloggen och ska uppdatera så mycket som möjligt! 
Uppe på skrivmaskinen i Rom och poserar ;)

RSS 2.0