Taggar till

Hej kära vänner! Lördag - härligt! Sitter och lyssnar på Miguel en artist som jag helt missat (?!) men nu har jag "hittat" honom och tipsar er att spana in för shiiiet vilken underbar röst. The dude can sing, har hittills bara tagit mig igenom två låtar så mer kan jag inte säga just nu;)
Vilket fall så ska jag försöka skriva lite biologi idag men har också tänkt ha lite kul. Det känns som en bra dag med strålande sol och jag gick upp tidigt imorse och körde dubbelpass , Sh-Bam och sedan muskel vilket var riktigt jobbigt! Jag får passa på att träna nu för när jag åker till "The Big Apple" på tisdag kommer jag antagligen tjocka till mig under en vecka och framåt haha. 
 
 Vad har jag framförallt tänkt shoppa mig i New York då?
Carmex; Japp massa carmexstift att lagra upp med - jag är beroende.
Sneakers; Vans och Nikes är vad jag speciellt har in mind. Måste ju skaffa nike airmax!
VS; Tänker ladda upp med lite underkläder och en söt pyjamas hade jag tänkt mig.
Jeans: Ett par snygga jeans till ett bra pris skulle sitta bra!
Jag har helt ärligt ingen aning men vill bli redo för vår och sommar! 

  •  

Jag vet.

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera min blogg just nu men det är helt sjukt hur fullspäckat mitt schema är, hinner knappast tänka - eller iofs jo det gör jag alltid.. Vilket fall som helst är det plugg plugg plugg nu och exakt planering för att hinna med allt annat och sen är det packa packa packa för att hinna ta en semester som jag inte har tid för men å vad jag behöver den. Om jag inte skulle ha den att se fram emot skulle jag nog vara död vid det här läget. Förhoppningsvis kommer det upp något mer i veckan som är lite intressantare än detta inlägg! PussochKram!

Ps: skummaste lokan jag någonsin druckit , föredrar riktigt milkshake


Levalivet

Ojojoj vad jag är dålig på att blogga! Men nu tänkte jag säga hej och meddela er om att jag knappt lever (sover mest) och käkar glass. Jag ska också skriva en uppgift om den globala uppvärmningen och klimatförändringarna, vad tycker ni vi ska göra åt saken? Need your heeelp. Känner mig så oinspirerad, I see no light! Nej nu måste jag tillbaka till min glass denna sur-torsdagen. Hoppas era liv är mer glädjefyllt än mitt! Puss!


Lölölördag

Den här dagen har gått alldeles för snabbt! Kan bero på att jag gick upp 12 också men ändå...Är fortfarande ganska förkyld men ska försöka samla energi och ta mig in till stan för att käka och mingla lite men just nu lockar soffan mer höhö. Nej nu hade jag inte mycket mer att säga, ha en trevlig kväll! Puss!
 

Off the Wall

När det bär av till NYC har jag planerat att shoppa mig mycket skor, bland annat VANS då som är mycket billigare där. Så snygga och så balla är de - perfekt när man är trött på lame - converse skor ( även fast jag nog köper ett par converse också- bra att ha ) . Jag vill köpa the classic van i leopard mönster och glittriga rosa och något annat häfigt mönster hii, här har ni några pics! Bara jag som tycker vans är snyggt?
 
 
 

Iphone Cases

Letar iphone skal, finns dock inte mycket spännande till femman plus att den är snyggare utan skal men så hitta jag dessa från cocoo, love it. Är nog inte det pappa tänkte på när han sa att jag skulle kolla efter bra skal...

 
Vill köpa bulldogen! Så söt! Vet ni några snygga/bra skal, inte jättelätt att hitta?

LOST :O

Im lost. Haha ja det är jag, jag är sjuk och otroligt seg - det är ett under att jag bloggar just nu (just sayin). Jag är trött på att vara trött nu! -.- Det har till och med gått så långt så att jag kan säga att jag längtar till skolan! Yes you heard me - det är illa. 
 
Sedan har vi ju en massa prov framöver som jag tänkte plugga till nu i veckan, men jag kan inte fokusera på annat än att snyta mig när jag är sjuk så NEJ jag har inte öppnat en enda bok och JA jag har ångest men vad ska jag göra? 
 
Nu har jag skrivit av mig lite haha, jag hoppas ni tycker synd om mig för det gör jag. Nej men jag ska kolla på någon bra film nu! Filmtips? Känner faktiskt väldigt för att kolla på Grease bara för att dte var så länge sen och för att den är sååå bra, eller ska jag börja på en serie? fast det kommer bara leda till beroende.. Vi får se vad jag hittar för braig film! Vi hörs kära vänner!
 
Kan inte bestämma mig .. är John Travolta snygg eller inte? Nu är han ju inte det men back in the days såg han väl bra ut? Eller?

Le Skater

I always said that my favorite dresses were maxidresses but they've gotten some competition ; The Skater Dresses. A skater dress has a marked waist and then often goes out into a flare skirt, which gives the typical hourglass shape that all women strive for. Here are a few skaterdresses from Asos.com which i adore! But i promised myself not to shop untill i get to the Big Apple. Do you appreciate the skater dress as much as I do?? XO
 



Ps: Got a favorite?

Pulp Fiction

Är hemma och är sjuk och passar på att komma ikapp mitt filmtittande, just nu är det Pulp Fiction. Jag har aldrig sett den klassikern som min brorsa anser bara den bästa filmen någonsin så det var dags att ta tag i det! Den är riktigt cool som alla Tarantinos filmer. Sevärt.

 


New in: Mysigt hett!

Detta fick följa med mig hem idag! Mycket nöjd. Hade spanat in byxorna innan, för tycker sådana byxmodeller är riktigt snygga + bekväma. Men vet själv att jag inte passar i sådana byxmodeller och andra gånger jag provat byxor av den typen så har det bara slutat i skratt, men dessa satt faktiskt ganska bra! I alla fall tillräckligt bra för att vara av den modellen! Jag vet inte var det är förmänniskor, hur man ska se ut för att passa i sådana byxor.. Antingen kanske man ska vara väldigt smal och ganska kurvlös så att det hänger lite snyggt eller kanske breda höftser så att det får ett snyggt "fall".. Nej jag har ingen aning men om JAG skulle passa bra i sådana silkesbyxor skulle jag ha ett flertal par! Jag menar det är ju som att ha pyjamasbyxor på dagen, haha. Puss!

Rewind

Sportlovet har gått så otroligt snabbt och nu är det bara en vanlig helg igen. Panik. För att kunna handskas med min skolångest så bär jag mig idag in till stan för att shoppa bort mina bekymmer. Det känns bra, förhoppningsvis skaffar jag mig en helt ny outfit att inviga på måndag haha. Jag har slingat mitt hår i veckan också så nu är jag en helt ny Hanna, nej inte riktigt va. Men ganska ljust blev det! Ha en trevlig lördag vänner!
 

RSS 2.0